Giden Gitmiştir… Giden Gitmiştir…
Kaçakçılık suçu işleyen suç örgütlerine yönelik Adana ve Ankara’da eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 2 bin paket bandrolsüz kaçak sigara ve 500 adet bandrolsüz kaçak içki ele geçirildi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, operasyonla ilgili şu bilgilere yer verildi: “Adana İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık suçu işleyen suç örgütleri ve suçlularına yönelik yürütülmekte olan mevcut çalışmalar kapsamında; 24 Mayıs 2016 günü ilimiz ve Ankara illerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon neticesinde; 500 şişe bandrolsüz kaçak içki, 2.000 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilmiştir. Olay ile bağlantısı olan 7 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat devam etmektedir.

KOM Şube Müdürlüğümüz görevlilerince 5607 SKM (Kaçak İçki) suçu ile ilgili dosya kapsamında yapılan iki aylık çalışmalar neticesinde ilimizde toplamda 790 şişe bandrolsüz kaçak içki, 280 litre rakı hammaddesi, 2,5 litre rakı hammaddesi (anason), 0,5 litre viski aroması ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili olarak 6 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, 1 şahıs tutuklanmıştır.”Cihan

Editör: TE Bilisim