BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Acı hüzünlü ama anlatmakta çok zorluk çektiğimiz gerçek şudur.AKP ve CHP'nin tabanı MHP'ye yakın olduğu kadar üst yönetimleri bir o kadar PKK'ya daha yakındır.

Çünkü PKK ile aynı telden çalan o dili kullanan siyasi yaklaşımla kanlı katilleri ülkenin başına bela ettiler.Bakınız 1 kasımdan sonra kan akmasın diyerek yeniden açılım başlayacak askeri polisi kışla ve karakola hapis ederek PKK bölgede biraz daha alan kaplayacaktır.Bölgede güvenlik görevlileri kan ağlıyor.

AKP/CHP Üst yönetimi MHP ve Ülkücüleri günahları kadar sevmezler sadece seçimlerde oylarını alır tepe tepe kullanır atarlar.AKP ve CHP üst yönetimi MHP ve Ülkücüleri kullanılma potansiyeli olan oy deposu olarak görüyor.Seçim dönemlerinde bir çok yerde tepe tepe kullanıp koltukları ele geçirinceye kadar ancak değer veriyorlar.AKP bunu yerel ve genel seçimlerde hep yapıyor CHP ise daha çok yerel seçimlerde kurnaz tilkinin kargaya dil dökmesi gibi oy avcılığı için yapmıştır.Seçim bitince o Ülkücülük tercih değil mahkumiyet sebebi oluyor.Bunu kara leke gibi kendi aralarındaki değerlendirmelerinde dikkate alıyorlar.

Aslında onlar Ülkücüleri günahları kadar sevmezler bulaşık bezi gibi kullanıp atarlar.Buna alet olan kendini mukaddes sıfatını kullandıranlar bu sefer AKP ve CHP ye oy yerine günahlarını bile vermeyecekler.AKP ve CHP tabanı için aynı şeyleri asla ifade etmeyiz.Çünkü kahvede çarşıda pazarda caddede sokakta camide Cem evinde hayatın içinde Ülkücüler hep baş tacıdır.Toplumun her kesimi için ayarımı yapmayan herkes ile iç içe güvenilir insanlardır.

Tabanda kardeşlik yukarıda kalleşlik vardır.Ama bu seçimde MHP tabanına oynayıp Ülkeyi federasyona götürecek AKP CHP PKK kumpasına karşı uyanış başladı.Sözde barış adı altında PKK nin borusunun öttüğü gayri milli düzeni Ülkücüler 1 kasımda oyları ile yıkacaktır. Ülkücüler Milli devlet güçlü iktidarı kuracaklardır.Bu sefer ihanet tuzağı parçalanacak kuşatma yarılacak etnik fitne değil kardeşlik kazanacaktır.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim