AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı! AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı!
MHP Sivas İl Başkanı Avukat Serhat Albayrak, medya kuruluşlarını hedef alan operasyon konusunda açıklama yaptı. Albayrak, "Önceki operasyonlar gibi biz önceden senaryoyu çizelim ve bu senaryo kapsamında da delilleri ona göre oluşturalım tarzında yapılan operasyonlar hem hukuka aykırıdır hem de vicdanları yaralamaktadır. Daha önce başlatmış oldukları cadı avını operasyonel bir şekilde uygulamaya geçirmişlerdir." dedi.

MHP İl Başkanı Albayrak, yapılan operasyonun hukuk dışı olduğunun altını çizdi. Albayrak şöyle devam etti: "Özellikle silahlı terör örgütüne sokmaya çalışıyorlar, burada önemli olan kasıttır amaç birliğidir, burada terör örgütü oluşabilmesi için veya silahlı bir terör örgütünün oluşabilmesi için silahlarla herhangi bir şekilde eylem hazırlığında olunması ya da herhangi bir eyleme katılmaları gerekir. Daha önceden yapılan operasyonlar gibi biz önceden senaryoyu çizelim ve bu senaryo kapsamında da delilleri de ona göre oluşturalım tarzında yapılan operasyonlarda hem hukuka aykırıdır hem de vicdanlarımızı yaralamaktadır. Ben bu yüzden yapılan bu tarz operasyonların hukuk dışı olduğunu düşünüyorum ve delil üreterek suçlu yaratma psikolojisi içerisindeler. Daha önce başlatmış oldukları cadı avını operasyonel bir şekilde uygulamaya geçirmişlerdir."

İktidarın eleştiri yapan medyayı susturmak istediğini kaydeden Avukat Serhat Albayrak, "Sonuçta yandaş medya aracılığıyla istedikleri her türlü propagandayı yapabiliyorlar. Şu saatten sonra kendilerine bir şekilde en ufak eleştirisi olan medyayı da dahi susturabilmek adına bu tür operasyonların ben devam edeceğine inanıyorum. Bu sadece Samanyolu TV ve Zaman gazetesine değil kendilerine karşı çıkan bütün basın kuruluşlarına bu şekilde girişimlerde bulunacaklarını düşünüyorum." sözleriyle kaygılarını dile getirdi.

Editör: TE Bilisim