Sadettin Tantan’dan tarihi uyarı! Sadettin Tantan’dan tarihi uyarı!
Ankara polisi oto hırsızlık şebekesini çökertti. Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince Ankara merkezli 5 ilde oto hırsızlarına yönelik düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler tarafından çalındığı öne sürülen 50 otomobil ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Ankara merkezli olmak üzere Adana, Konya, İstanbul ve Niğde'de sabah saatlerinde eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi. Operasyonda biri kadın 17 kişi gözaltına alındı. Adana'da gözaltına alınan şüphelilerden birinin zabıta memuru olduğu bildirildi. Operasyon sonucu çalıntı olduğu anlaşılan farklı marka ve modeldeki 50 araca el konuldu. Adana'nın Yumurtalık ilçesinde ise bir tamirhanenin suç örgütü tarafından çalıntı araçların motor ve şasi numaralarının değiştirilmesi amacıyla kullanıldığı ortaya çıkarıldı.
Diğer illerde gözaltına alınan şüphelilerin Ankara'ya gönderildiği ve sorgulamanın operasyon merkezi olan Ankara’da yapılacağı öğrenildi. Operasyon kapsamında gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.
Cihan

Editör: TE Bilisim