Türkçüler Bayramının Hüzün Verici Öyküsü! Türkçüler Bayramının Hüzün Verici Öyküsü!
Ankara’da Ramazan Bayramı tedbirleri hazır. Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, şehir merkezinin yanı sıra Esenboğa Havalimanı için de ek tedbirler uygulanacağını söyledi.

Kızılay'daki patlamadan sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Karaaslan, Cihan Haber Ajansı'na Ramazan Bayramına yönelik, genel güvenlik tedbirlerini anlattı.
Kararaslan, "Bayramla birlikte halkın daha yoğun olarak gidiş gelişler, ziyaretler, alışverişler de bulanacağını göz önünde bulundurursak hem trafik hem güvenliği açısından hem ilimizin asayişi açısından ek güvenlik planlamamızı yaptık. Özellikle vatandaşlarımızın dini vecibe olarak kabristan ziyaretleri için gerekli tedbirleri aldık" İfadelerini kulandı.
Şehirlerarası yollarda trafik yoğunluğunun artış göstereceğine dikkati çeken Karaaslan, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün koordinesinde gerekli tüm tedbirlerin alınacağını belirtti.

OTOGAR, GAR, HAVALİMANI VE AVM’LER İÇİN EK TEDBİR

Terör olaylarına karşı önlemlerin artarak devam ettiğini belirten Karaaslan, "Vatandaşlarımızın çok yoğun olarak kullanacağı, otogar, gar ve havalimanında ekstra önlemler planladık. Aynı zamanda bayram süresince yoğunluk beklediğimiz AVM’ler, Kızılay ve Ulus gibi ana arterler ve merkezlerde devriyeler ekip görevlendirmeleri, görünür-görünmez güvenlik önlemleri planladık. Ankaralıların huzur içerisinde güvenlik içerisinde bayram geçirmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Karaaslan, asayişin sağlanmasında ve terörle mücadelede vatandaşların her zaman olduğu gibi yine devletinin yanında olduğunu hatırlatarak, vatandaşların gösterdiği duyarlılığın devam etmesini ve gerekli durumlarda ihbarda bulunmalarının önemini vurguladı.
Cihan

Editör: TE Bilisim