YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
Aşağıdaki satırlar bir karşılıksız ülke sevdalısı Bozkurt Ömer Aydın beyin bize yazılan yürek sesidir."Sabri Baskanim diline ve gõnlūne saglik, Allah sizler gibi dūsūnen insanlarimizin sayilarini artirsin ve hayirli uzun õmūrler versin. Olmayan bedene istediginiz elbiseyi giydirmeye calisin asla uyduramazsiniz.Sekil ve şema olarak gõze hitap edebilir,lakin gõnūllerde gercek degerini bulamaz.

Millet olarak en būyūk kaybimiz,ūzerimize dūsen gõrev ve sorumluluklarimizi hep birilerine tevdi ederek,birileri bizim cocuklarimizi egitsin diyerek sirt ūstū yatip,ilim ve irfandan uzak,okuma ve õgrenme yoksunu olmamizdandir.
Batili ūlkeler sanayi ve teknoloji devrimleri yaparken,bizlerin ici bos tartismalarla, kardes kavgalariyla,inanan inanmayan,mezhepsel catismalarimizla bunca zamani bosa gecirdik.Baskalarinin teknolojolerini ūlkemize ithal ederek gururlandik,montaj sanayisini kendimiz ūretiyoruz diyerek yalanlar sõyledik.
Milletimizi ilgilendiren būtūn dini,ahlaki ve ilmi konularda insanimizi gercek ilimle egitemedik. Batinin sanayi ve teknoloji ūstūnlūgū karsisinda yenik dūstūk. Bati medeniyetinin gõlgesinde milli suurdan uzak õzenti ve asagilik kompleksi icerisinde olan nesiller yetistirdik. Devletin her kurum ve kuruluslarina yillardir bu tūr insanlara emanet ettik, Cumhuriyetin ilk yillarindan itibaren acilan okullara gavur mektebidir diyerek cocuklarimizi gõndermedik.Yillardir Lawrencenin torunlarini icimizde barindirarak tek cõzūmūn dinde oldugunu dūsūnen, beseri ilimlerden uzak sõzde dindar nesiller yetistirdik. Din adina yillarca kardesi kardese kirdirmanin yaninda,aileleri,camileri,kislalari,devletin kurum ve kuruluslarini bõldūk,milletin katmanlari arasinda gūven ve itimati,sevgi,saygi ve kardesligi yok ettik.
Sonuc olarak elimizde her tarafi corap sõkūgū gibi dagilan, hamasi nutuklarla hala būyūk devlet oldugumuzu haykirmak kaldi.
Milletimizin kurtulusu kayitsiz sartsiz ancak aslina,õzūne dõnmekle mūmkūndūr. Gayrisi havanda su dõgmeye benzer.

Editör: TE Bilisim