AKP UCUZ SİYASETİ CAMİDE PEYGAMBER KÜRSÜSÜNE ÇIKTI! 

İstanbul Ümraniye ilçesi Medine cami imamı cuma hutbesinde Peygamber kürsüsünde ucuz siyaset yaparak cami cemaatini üzdü.

Allah, Resul’ü ve ashabının dışında hiçbir faninin dillendirilmemesi gereken o mukaddes manevi misyonu olan kürsüde ,ilçe belediye başkanına methiyeler dizilmesi son derece manidar ve üzücü bulundu. Bu sözler, cemaatin tepkisine neden oldu.

O camide bir siyasi partiye mensup insanlar yoktur. İlçe belediye başkanını överek bir partiye çanak tutmak, ona övgüler dizmek hiç ahlaki değildir.

Deryalar dolusu rahmet kapısı mübarek dinimizi bir hizbe  gruba alet etmek, onun propagandasını yapmak ayrıştırıcı ve itici bir davranıştır. Camiler, Allah’ın evidir orada her siyasi  görüşten müslüman bulunur. Kışlaya siyaset sokulmasının mahsurlarını çok ağır bedellerle ödedik.

Eline devlet imkanları ile silah ve her türlü rütbeyi veren bu millet bu peygamber ocağından misyonuna uygun olmayan dayatmacı  bir baskı ile yıllarca haksızlık yapılmıştır. Önce ülkücülere sonra diğer mazlum insanlara darbelerle yıllarca zulüm yapılmıştır. 

Bu yanlışların en büyük mağduru ülkücüler olmuştur. Bugünde benzer biçimde Müslümanlara eşit, adil Kuran Sünnet ve Ashap kaynaklı mübarek dinimizin her türlü ahkamını anlatmakla görevli cami görevlilerinin siyasete soyunup siyasal teşrifatçılık yapmaları son derece manidar bulunmuştur. Kışla, cami ve okul milletin tümünü kucaklamalı ve siyaseten tarafsız olmalıdır. Aksi takdirde bu millet kışlayı ,camiyi ve okulu kendi misyonuna döndürecek bilgi birikimine ve akla sahiptir.