BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Kudurmuş Rus köpekleri Esadı korumak için Kobanide PKK PYD ye hiç bir şey yapmazken Türkmen dağına ateş yağdırıyor. Orada ISİD varmıs ABD AB İsrail alarma geçti.Türkmen dağındaki masum Türkmenler Arap ve diğer mazlumlar icin herkes suskun sanki bu garipleri Ruslara yem verdiler.

Zalim alçakların akıttıkları kan mazlumların Irak ve Suriye hattında özellikle Türk kanıdır. Türk milleti bölgeden tasfiye edildiginde artık Türkiyeye son vurucu darbe gelecektir.Etrafımızdaki iç ve dış kuşatmanın son hedefinin Türkiye oldugunu fark etmeyen ya gafil ya hain yada ahmaktır.Yıllarca İsrail'in güvenliği için Türkiye'ye korumalık yaptıranlar ikinci İsrail Barzani Kürdistan'ı için Türkiye'ye özel görev vermiş gibiler etrafımızda bizi ipe sapa alan kalmadı.Herkes bize posta koyuyor sadece Barzani kaldı.Barzaninin eline kaldık.

Onun elinde masum Türkmenlerin kanı var.İkinci İsraili korumak kollamak bunun maskeli truva atı Kürdistan'a hamilik yapmak askerini eğitmek ne ise göze göre göre kendi celladına ip çekmeyi öğreten idamlık kader mahkumu gibi Kürdistan askerlerini eğitiyoruz.Bu eğitimi alanların yarın bu maharet ve kabiliyetlerini PKK üzerinden o kıyafetle bize uygulatmayacaklarından nasıl emin olabiliriz?

Türkiye için tehlike çanları çalıyor.Türkiyenin savunması Irakta Suriyede terör örgütü tercihi ve Ululararası hukuku yok saymakla yapılamaz.Terörü her türlüsüne karşı çıkmayan Irak ve Suriye için Uluslararası hukuk ve demokrasi diyemeyenler için yarın aynı tehlike ve yangın bize sıçradığında söz söyleme hakkı olamaz.

Türkiye bölgede demokratik evrensel degerleri Uluslararası hukuku din kardeslerimizi soydaşlarımızı dahası insan merkezli perspektif ve projoksiyon ile bölgenin huzur kardeşlik lokomotifi olabilir.Bu aktörlerin kesişim kümesi Türkiyedir Türkiyenin bu tarihi rolünü okuyup hayata geçiremeyenler elinde Ülkemiz kanlı bir maceraya ve bataklıga doğru suratle yol alıyor.

Efendi Efe
Editör: TE Bilisim