"CHP ve HDP ile beraber hakaret etmedi" diye, 7 Haziran seçimleri sonrası MHP'yi ve Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan ve geçtiğimiz günlerde de yalan ve iftiralarla MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye saldıran Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'a bu köşeden  "TAN gazetesinde ahlak anlayışının ne derecede olduğunu ispat etmiş birine de bu soru oldukça hafif kaçacaktır. Biz ona biraz daha ağır olacak bir çağrıda bulunalım.
Rahmi Turan bu iftiralarını kaynağınla ispat etmezsen eğer…
 
Tek kelimeyle alçaksın!
Tek kelimeyle şerefsizsin!
Tek kelime ile haysiyetsizsin!
Tek kelime ile namussuzsun!
 
77 yaşına gelmişsin, bu yaşına kadar ameliyattan yeni çıkmış ve dinlenme sürecinde olan biriyle dalga geçmeme, ona iftira atmama edebini, ahlakını sana öğreten hiç olmadı mı Rahmi Turan? Yazın baştan sona sipariş edilmiş iftira, yalan ve ahlaksızlık abidesidir." Şeklinde seslenmiştim. Bu yazım tüm haber sitelerinde yer aldı.
 
Rahmi Turan ise "Vay vay! Bu ne tehdit böyle?!" başlıklı bir yazı ile cevap verdi. Aslında fiziki bir tehdit içeren hiçbir cümlemiz yoktu. 77 yaşındaki bir adamı da zaten böyle tehdit etmek çok komiklik olurdu. Biz ondan yazdığı yalan haberleri kimin kulağına üflediğini itiraf etmesini istedik sadece… O yine bize masal anlatmaya devam ediyor. Yaşı 77 olmuş ama o gerçekten utanma duygusunu çoktan kaybetmiş…
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi itibarsızlaştırmak için yazı yazıyor ama ağzından baklayı bir gün sonra yazdığı "Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu olmalı.
 
Henüz 40'lı yaşlarda, siyaseten hiç kirlenmemiş, pırıl pırıl bir isim…
Metin Feyzioğlu'na sesleniyorum:
Ey Metin Bey! Daha ne duruyorsun? Bir parti kur!
Başına geç! Göreceksin ki, o partinin peşine milyonlar takılacak.
 
Ben, kendi hesabıma böyle Atatürkçü, laik cumhuriyet yanlısı, vatansever bir partiyi hiçbir çıkar beklemeden, sonuna kadar destekleyeceğimi ilan ediyorum." cümleleriyle çıkarıyor. Yazısı içindeki asıl bombası ise "Bu yeni partiye gönüllü olarak koşacak birçok CHP ve MHP milletvekili olacaktır. "cümlesinde yatmaktadır.
 
MHP'yi çok düşünüyor gibi yazılar yazıp, Ülkücülere Liderleri Devlet Bahçeli'yi kötüleyen Rahmi Turan, Metin Feyzioğlu'na "Parti kur, MHP milletvekilleri de katılacak" diyor. Bu sözler üzerine daha söylenecek söz var mı?
Rahmi Turan ve bu ekibin derdi MHP'nin parçalanmasıdır. O yüzden hepsinin ortak hedefi Devlet Bahçeli'dir.
Yalan, iftira yüklü yazıları da bunun için yazmaktadırlar.
 
"İftiranın kaynağını söyle" dediğinde de "Ortadoğu Gazetesi, usta gazeteci Rahmi Turan'a Bahçeli ile ilgili bilgileri verenlerin ya da verenin, Bahçeli'ye yakın biri olmasına neden odaklanmıyor?" masallarını anlatıyorlar.
Rahmi Turan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi itibarsızlaştırmak için yazı yazdığı gün yanımdaki arkadaşlarıma "Bunu Sabahattin Önkibar yazdırmış olabilir" demiştim. Çünkü daha önce "Sabah saat 9:30'da partiye gelir. Seda Sayan'ın sabah programlarını izler." cümlesiyle bir alçaklığa o da imza atmıştı.
 
Hiç yanılmadım, çünkü biz Sözcü'den Rahmi Turan'a vururken, ses Aydınlık gazetesinden Sabahattin Önkibar'dan geldi. Rahmi Turan'a sahip çıkmak için "Bahçeli'nin küfürcüleri" başlıklı yazı yazdı ve "Köşesinde Bahçeli'yi eleştiren gazeteci-yazarlara ağır ifadelerle sövmek ve hedef gösterip korkutmak. " cümlelerini yazarak kendini deşifre etti.
 
Eee sana batan nedir Önkibar?
Rahmi Turan ile göbek bağın bir mi kesildi?
İftira atıyorsanız ispatını da yapacaksınız…
 
Bizde doğal olarak "İftiralarınızın kaynağınızı açıklamazsanız. Şerefsiz, alçak, haysiyetsiz, namussuz olursunuz" diye seslenme hakkını kullanırız. Hadi cesaretiniz ve yüreğiniz varsa, bu iftiralarınızın kaynağını açıklayın…
Biri Doğu Perinçek'in partisine oy veriyor, diğeri Metin Feyzioğlu'na parti kurdurmaya çalışıyor. Ama ikisinin ortak düşmanı MHP Lideri Devlet Bahçeli…
 
Adam olun MHP'den uzak durun…
Adam olun MHP'ye iftira atmayın…