Ardan Valiliği’nden tekne açıklaması: tamamen tesadüf Ardan Valiliği’nden tekne açıklaması: tamamen tesadüf
Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ın personeline sigarayı bıraktırma teşvikleri sonuç verdi. Rektör Prof. Dr. Korkmaz, dumansız hava sahası uygulamasına destek veren ve sigarayı bırakan üniversite personelini çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

        ARÜ Strateji Daire Başkanı Kenan Tan ve İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Evren Erginal, uzun yıllar kullandıkları sigarayı bırakmaya karar verdi. Rektör Korkmaz, Tan ve Erginal’ı makamında kabul ederek bu kararlılıklarını çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

        Her şeyin zihinde başlayıp yine zihinde bitirildiğini söyleyen Rektör Korkmaz, “Gördüğünüz gibi konuya zihnen hâkimseniz ve gönülden istiyorsanız, her şeyi yapabilirsiniz. Siz de sigarayı bırakırken beyninizi vücudunuza hâkim kıldınız. Bu mücadeleniz için sizleri tebrik ediyorum.” diye konuştu.

        Bu davranışın sigara kullanan gençlere örnek olması gerektiğini ifade eden Korkmaz, “Üniversitemizde yeni bir sigara bırakma dalgası başlayacak, bu durum özellikle gençlerimize örnek olsun. Sigarayı bırakmak, yeniden doğmak gibidir. Sayın Tan ve Erginal’in asıl ödülleri ise sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim