Şimdi bölücü, çözücü kimdir? Ülkücüler Allah bir der gibi tek millet tek devlet diyor. Hepimiz Türk'üz hepimiz müslümanız diyor. Hepimiz Allah'ın ipine sımsıkı sarılalım diyor. Çoğulculuk adı altında, ayırımcılık, ayrıştırma, karıştırma, ötekileştirme operasyonu yapılıyor. Narkoz ayarını millete fazlaca vererek ağır bir bölünme ameliyatı yapılıyor. Bunun adı çözüm ve barış oluyor. Böyle bir barış ve çözülme bu ülkeye lazım değil, biz tek millet tek bayrak tek devlete sonsuza kadar direneceğiz.
ŞEHİT OLMAK YASAKLANSA DA(!) ER VEYA GEÇ ÖLECEK, ŞEHİTLERE HESAP VERECEĞİZ
 Dünyada İngiliz, Fransız, Alman, Amerikan, Japon veya yamyam kendi kimliği ile övünürken Türk’üm demek itiliyor, kakılıyor, ırkçılıkla suçlanıyor, aşağılanıyor dönme, devşirme liboş, godoş takımının garazına uğruyor. Yöneticileri eliyle Türk millet ve devleti operasyona uğruyor. Bunun adı barış diye takdim ediliyor? Bu dayatma zilleti sinemize çekecek miyiz? Şehit olmasak da yine ölecek şehitlere bu zilletin hesabını vereceğiz
KÜRTLERDEN SONRA YENİ ETNİK MİLLET SIRASI KİMDEDİR?
Türk milletine etnik fitne ile yeni milletler ilave peşinde koşanlar. Mezarlıklardan kazma kürek şu ana kadar 36 etnik sayı veriyorlar. Öncelik çok kan döktüğü 38 ülkeden yoğun destek gördüğü için ABD, AB, İsrail'in öncülük ettiği gizli açık destek verdiği bölgesel alçaklıklar semeresini vermeye başladı. Barış kelimesinin gizemiyle canından bezdirilen medya ablukasına alınan milletten yer yer duygu istismarı ile destek aldıklarını sanalar fena halde yanılacaklar. Bu çözüm adlı çözülme sürecinin mimarlarına şunu sormak isteriz. Kürtler den sonra sıra hangi etnik guruptadır? Siz bu 36 etnik kökenin hangisindensiniz? Bunu ifade etmekten niçin sakınıyorsunuz? Asıl ırkçı kafatasçı bu kimliğini gizleyen renksiz kokusuz tavşan pisliği tavırlardır. Birden çok milletler oluşturma süreci hep böyle PKK gibi kanlımı olacak kansız mı olacaktır?
EY AKP İKTİDARI! KANLI, ÇATAL DİLLİ, ZEHİRLİ YILANLA GİRDİĞİNİZ ÇUVALDAN ÇIKINIZ! SONUNUZ HÜSRANDIR!
Barış kelimesi bu ülkede yıllarca eli kanlı, silahlı, insanlık dışı kahpe öldürme şebekelerinin dilinde adeta "ölüm"le eş değer anlama geldi. Dillerinde barış, ellerinde silah, parmakları tetikte olan PKK ile barış aldatma, kandırma, züğürt tesellisidir. Oradan başbakana başkanlık çıkmaz çıksa da şehit kanı üzerinde o makam oturana yar olmaz. Bu koroya maalesef hükümette karıştı bu yol çıkmaz sokaktır. Kanlı çatal dilli zehirli yılanla girdiğiniz çuvaldan çıkınız sonunuz hüsrandır. AKP’ye oy veren Başbakan’ı seven herkesi bu yanlış yoldan çevirmeye davet ediyoruz. Ülkeye bölünmüş yol yapmak bölücülere yol vermeye benzemez. Bunun adı barış usturayla kanlı tıraştır. Milleti bu barış masalı tıraşlarınızla kandırmazsınız. Gerçekler ortaya çıkarsa ne AKP kalır ne de iktidarınız.