Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

 MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Meclis'te basın toplantısı düzenledi. MHP'li Özdağ düzenlenen toplantıda, çok önemli uyarıda bulundu.

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Meclis'te basın toplantısı düzenledi. MHP'li Özdağ düzenlenen toplantıda, çok önemli uyarıda bulundu. MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında çok önemli bir uyarıda bulundu.


Özdağ, bölücü terör örgütü PKK'nın, İstanbul, Ankara, İzmir ve Mersin'de büyük bir terör eylemi hazırlığında olduğuna dair kuvvetli istihbaratlar olduğunu belirtti.  "AKP Hükümetinin Asker, Jandarma ve Polisimize Bu Ağır Baskıyı Yapma Hakları Yok!" Bir süredir AKP'den gelen açıklamalarda, bölgelerde devam eden operasyonların durdurulacağı havası yaratıldığını belirten Özdağ, ilçelerde adım adım tuzaklanan patlayıcıların, keskin nişancı ateşi altında ilerleyerek imha eden polisimiz, asker ve jandarmamıza bu ağır baskıyı yapmalarının hakkı olmadığını belirtti. Operasyonun bir an önce bitmesi için asker, jandarma ve polisimize yapılan ağır baskılar üzerine "Bu tür baskılar yapmaya devam edecekseniz, çocuklarınızı ve AKP Gençlik Kolları'nı yanınıza alıp gidin ve siz bitirin" dedi.


Şehitlerin bedenleri arkasına sığınıp siyaset yapılmaması konusunda uyaran Özdağ, "Rahat bırakın da insanlar bildikleri gibi yapsınlar" dedi. "AKP'nin Amacı PKK'yı Yenmek Değil!" AKP'nin amacının PKK'yı yenmek değil Dolmabahçe anlaşmasını HDP ve PKK'ya kabul ettirmek olduğunu söyleyen Özdağ, önümüzdeki haftalarda PKK'nın Suriye'den ve dağlardan yeni terörist unsurlar yollayacağını ve bununla birlikte çatışmaların büyük tırmanma aşamasına gireceğini ifade etti. 

PKK'nın, İstanbul, Ankara, İzmir ve Mersin'de yeni terör eylemi girişimi üzerinde çalışıldığına dair çok güçlü istihbarat aldıklarını belirten Özdağ, hukuki ve askeri önlemlerin en hızlı şekilde alınması gerektiğini söyledi.
 

Editör: TE Bilisim