Fenerbahçe'yi Türkiye Kupasından eleyen Fethiyespor'un o gün sahaya '' Yüce Atatürk '' yazan tişörtlerle çıkmaları maçın önüne geçmiş, bir anda tüm gündemi değiştirmiş idi.. 
Fethiyespor'luların yaptıkları biz Türk Milliyetçilerinin takdirini kazanmış olsa da belli bir kısmı oldukça rahatsız etti özellikle AKP ve TFF'yi .. 
TFF Başkanı tüpçü Yıldırım Demirören Türk futboluna ve Beşiktaş'a verdiği zarar yetmemiş gibi, Türk halkının nefretini kazanmaya devam etmekte. 
Tüpçüye sormak lazım.. Türk sporunu yücelten Mandela'mı yoksa Atatürk'mü?
Dün Drogba oyundan çıkarken '' Thank You Mandela '' haydi onuda PFDK'ya sevk edin, Mandela değil miydi PKK'yı öven, Atatürk ödülünü kabul etmeyen!
Tabi ki sevk edemezler, Fethiyespor'lular o sahaya '' Yüce Barzani '' yazılı tişörtlerle çıksalar idi '' Fair Play '' ödülü verilir, Nobele aday gösterilir '' Barış sürecinin gülü '' diye ödül verilir idi ve bunun ön ayak olanı da Tayyip Erdoğan'ın yalakası tüpçü olur idi...
Tüpçü madem o kadar etikten bahsediyorsun Trabzonspor başkanı AKP mitinginde çıkıp el sallamadı mı bu etik mi? 
Aslında pek kızmamak lazım çünkü Yüce Atatürk'ten rahatsız bunlar çünkü ahlaksızlık bunların genine işlemiş, artık yüzsüzlüğe vurmuşlardır işi.. 
Atatürk diyor ki : 
'' Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim '' 
Zeki olmayan, ahlaksız olan bir TFF başkanının '' Yüce Atatürk '' yazısından rahatsız olması normal tıpkı AKP'lilerin Türk, doğru ve çalışkanlıktan rahatsız olup andımızı kaldırmaları gibi...