5 Ekim sabahı yatağımdan saat 8'demiting için kalktığımda hava buz gibi ve yağmurlu idi. Erken saatlerinde görevli olduğumuz için Kazlıçeşme meydanına gitmiş bulunduk. Görevli arkadaşlar ile havanın kötü olduğu, mitinge katılacak gönüldaşlarımızın üşüyeceğini düşünür iken, Cenab-ı Allah yüzümüze güldü ve hava güneşli ve sıcak hale geldi. 

Karabük'ten, Manisa'dan, Antalya'dan, Van'dan, Diyarbakır'dan, Şırnak'tan bayrağını kapan '' Demokrasi '' Mitingine and içmeye geldi. Uzak illerden gelen gönüldaşlarımız ile sohbetler ettik. Zaman yaklaştıkça akın akın Ülkücüler miting alanını doldurdular.

Binlerce ülkücü hazır, and içmeye liderlerini bekliyorlar idi. Ve liderleri Bozkurt yaparak geldi Turan sevdalıları ile hasret giderdi, şer ittifakına mesajını verdi! '' Milli değerlerini koru ve yaşat '' dedi . 

Türkiye zor bir süreçten geçmeye devam ediyor. Türk olmanın, doğru ve çalışkan yaşamanın suç olduğu ülkemizde vatandaşlarımız mutsuz günler geçirmektedir. Önümüzde yerel seçim var, AKP bu yüzden siyasi sermayelerini yani Arap, Kürt aşıklığı, Din sömürücülüğü yapmaya devam ediyor, Türkiye daha da zor bir ortama itiliyor. 

DHKP-C ve PKK'lı gençler ve üyeleri İstanbul gibi büyük bir dünya şehrinde. Uyuşturucu ve silah ticaretini ellerini kollarını sallayarak yaparken, Ne Mutlu Türk'üm diyene diye slogan atan gençler Polis tarafından uyarılmakta hatta göz altına alınmaktadır.

Türkiye'de ki dirliğin, birliğin sağlanması için uğraş veren tek taraf biziz. Bizler hayata Türkçe bakan, Türkçe düşünenleriz.. BOP'un proje ortağı eş başkanı Recep Tayyip Erdoğan beyin projeyi bitirememesinin tek sebebi Ülkücüler! Ülkücüler olmasa Türkiye çoktan bölünmüş, parça parça olmuş. Çocuklar ve kadınlar ağlayacak, Türklük silinecek idi.. 

Allah'a şükürler olsun ki tekrar gördük Ülkücülerin kararlılığını. Türkiye'de ki huzur ve refah sigortasının Ülkücüler olduğunu tekrar tüm Türkiye'ye duyurdular ve Başbuğumuz yüce Atatürk'ün, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in bıraktığı emaneti koruyacağımızı kararlılıkla tüm Türkiye'ye duyurduk! 

Anadolu Türkmen beği Devlet Bahçeli ile tüm ülkücüler şerefle, onurla, ilk günkü gibi heyecan ile Andımızı hep birlikte okudu. Ve bizde Tayyip Erdoğan ve onun gibilerin anlayacağı bir dilde mesaj verelim ki kendilerine çeki düzen versinler, çünkü Bozkurtlar diriliyor! 

Ey şer ittifakı, ey BOP'un eş başkanlığı, ey Haçlı ordusunun taşeronu duy sesimizi : Ayran İçmedik, And içtik biz