Türk insanına anlatılmayan gerçekler! Türk insanına anlatılmayan gerçekler!
Geçen ocak ayında düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB) 2013’te üç dalda tasarım ödülüne lâyık görülen Alfemo Mobilya, gelecek hafta İzmir’de başlayacak MODEKO 2013'te bu tasarımlarını İzmirlilerle buluşturacak.

Beş kıtada 60 ülkeye ihracat yapan, yurtdışı ve yurtiçi mağazalarını yenileyerek "mağaza içinde mağaza" konseptini Türkiye’ye getiren Alfemo, yeni mağazalarında 2013’te yer alacak özgün tasarımlı mobilyalarını, İMOB’dan sonra MODEKO’da da tanıtacak. İMOB’da tasarım ödülü alan ürünlerden Escuda yatak odası ve Vincenza yaşam ünitesinin de sergileneceği fuar, 27 Şubat-3 Mart arasında yapılacak. Modern ve şehirli tarzı yansıtan 2013 Design koleksiyonuyla yurtiçi ve yurtdışında gücüne güç katmayı hedefleyen Alfemo, 500 metrekarelik standında Artella, Legno, Escuda, Vincenza ve Retro koleksiyonlarını sergileyecek. 2012 Aralık ayında Avrupa Kalite Ödülü alarak ödüllü tasarımlarını perçinleyen Alfemo, müşterilerine hikayesi olan, dizayn kadar fonksiyonelliği de öne çıkaran ürünler sunuyor.

Alfemo, 2013 yılı için 72 milyon TL bütçe ayrılan mağaza yenilemesi sonucunda Türkiye’de yeni bir mobilyacılık anlayışını yaymayı amaçlıyor. Böylece 2012’de 160 milyon TL olan grup cirosunu, bu yıl yüzde 30 arttırmayı hedefliyor. Yeni konsept ürünler için ar-ge ve tasarımda, 15 kişi bir yıl boyunca çalıştı.

Editör: TE Bilisim