Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
Samsun'nun Havza ilçesinde tarlasını sürerken dereye yuvarlanan traktörün altında kalan sürücü 59 yaşındaki Metin Zengin, vinç yardımı ile kurtarıldı.

İlçenin Demiryurt Mahallesi kırsalında kendisine ait tarlayı süren Metin Zengin direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 10 etrelik dereye yatağına uçtu. Sürücü Zengin, traktör ile arkasında bağlı olan saban arasında sıkıştı. Burada kurtarılmayı bekleyen Zengin'in çığlıklarını oradan geçen çoban Halil Kurt duydu. Olayın duyulması üzerine sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Dah sonra olay yerine vinç çağrıldı. Vinç yardımı ile kurtarılan traktör sürücüsü ambulansla önce Havza Devlet Hastanesine, buradan da Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesine sevk edildi.

Traktör sürücüsünün imdat seslerini duyan çoban Halil Kurt şunları anlattı; "Hayvanları otlatıyordum. Tarlanın kenarından geçtiğim sırada dere yatağından imdat sesleri geldiğini duydum. Sesin geldiği yere baktığımda aşağıda traktörü gördüm. Aşağıya indiğimde baktım ki adam traktörün altında sıkışmış bağırıyor. Çevrede tarlada çalışanlar vardı hemen haber verdim.'' dedi.

Saman deposunda çalışan Ali Yüce ise "Çobanın seslerini duyduk. Geldiğim zaman direk itfaiyeyi ve ambulansı aradım." ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilisim