Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
 MHP ve Ülkücüleri tarihi bir görev bekliyor. Ülkücü Milliyetçi Hareket Allah'ın Türk milletine lütfudur. Bu hareketin sahiplerinin muradı gerçekten koltuk ise Allah kimseyi muradına erdirmesin. Kırmızı koltuk servet şöhret tekliflerini elinin tersi ile iten ilkesi ülkesi ve Ülküsü öncelikte olanları bekleyen yeni bir kuruluş kurtuluş destanını Fetih, Bedrin aslanları ve Çanakkale ruhu ile yeniden yazmaktır.

Bunu başarmakta acze düşen bu uğurda mücadeleden kenetlenmekten kaçan mazeret üreten ter emek gözyaşı dökmeyen seher vakti ellerini mevlaya alnını secdeye vardıranlara Allah'ın yardım vaadi var. Saf temiz bir duruşla Ülkeyi yeniden olması gereken yörüngeye oturtma öncüsü Ülkücüler olmalıdır. Ülkücülerin eskisi yeni ayırımı olmaz çakması yoktur.

Ülkücüler kardeştir ayıranlar kalleştir. 21.asrı yediden yetmişe ülkenin kardeş olduğu Türk asrı yaparız. Bu mümkün mü? Elbette buna inancımızı asla yitirmeden hedefe kilitlenen yıldırım şimşek kasırga gibi ihanetin bağrına hançer olup saplanıp Türkiyeyi sonsuza kadar var etmenin adı Ülkeye Ülkücülere ve milliyetçi harekete sahip çıkmalıyız. Bu bize zafer yolunu açacak ve bir kez daha kahramanlar ölümsüzleşecektir.
Editör: TE Bilisim