MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP'de liderlik değişimine nasıl baktığına ilişkin bir soruya, "Hayal kurmanın vergisi, stopajı, KDV'si yok diyorum. MHP'de bir hayal kırıklığı yoktur, tüzüğü bellidir. Kongre isteyenler de gelir tüzüğe göre hareket eder, imzaları toplar bir kongre yapılır." dedi.

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, 26. dönemde görev yapacak milletvekillerinin TBMM'de kayıt işlemleri devam ediyor.

Meclis Şeref Holü'nde kurulan masalarda kaydını yapan AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, "Beddua kaybetmiştir, dua kazanmıştır. İsrail kaybetmiştir, ümmet kazanmıştır. Vesayetçiler kaybetmiştir millet kazanmıştır. 7 Haziran öncesi millet bize 'bir hazırlık yapın, yakıt ikmali yapın yeniden gelin' demişti. Şimdi Allah'a hamdolsun Türkiye'nin kazandığı siyasi ve ekonomik istikrarın yeniden başladığı bir döneme giriyoruz. Oy veren yüzde 49,5 seçmen kardeşlerimize özellikle teşekkür ediyorum. Bu başarı sadece onlara değil CHP, MHP ve HDP'ye oy veren seçmenlere de kazandırmıştır. 1 Kasım'da da 5 AK Parti'den büyük değildir sonucu çıkmıştır. Bu 5 CHP, MHP, HDP, paralel ve Aydın Doğan olarak sıralamak mümkün." şeklinde konuştu.

MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal ise "Çalışacağız, bakacağız, göreceğiz, mutluyuz. İnşallah ülkemize, vatanımıza, milletimize hayırlı olur." ifadelerini kullandı. MHP'de liderlik değişimine nasıl baktığına ilişkin bir soruya ise Haberal, "Hayal kurmanın vergisi, stopajı, KDV'si yok diyorum. MHP'de bir hayal kırıklığı yoktur, tüzüğü bellidir. Kongre isteyenler de gelir tüzüğe göre hareket eder, imzaları toplar bir kongre yapılır. MHP'nin daha önceki kurultayları nasıl olmuşsa aynı şekilde başarılı bir kurultay olur diye düşünüyorum." karşılığını verdi.

Editör: TE Bilisim