Davutoğlu Haberleri

davutoğlu haberleri ve güncel davutoğlu gelişmeleri, davutoğlu ile ilgili tüm video, davutoğlu fotoğrafları ve davutoğlu haberleri HaberAlp.com - Son Dakika Haberleri - Haberler - Politika Haberleri - Yerel Haberler - Milliyetçi Haber sitemizde


GÜNDEM

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Uşak'ta hayırsever işadamları ve esnaflara yönelik düzenlenen 'makul şüphe' operasyonuna sert tepki gösterdi.

GÜNDEM

MHP İstanbul Milletevkili Uygar Aktan AKP'nin propagandası ile oluşturulan MHP koalisyona hayır dedi kanaatini yerle bir edecek bir açıklama yaptı.

GÜNCEL

MHP Lideri Devlet Bahçeli, kapılarını Star Ana Haber Spikeri Nazlı Çelik'e açtı.

GÜNDEM

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun canlı yayında yaptığı, canlı bombaları tespit ettik ancak eylem yapmadan tutuklayamayız açıklaması, sosyal medyada alay konusu oldu.

GÜNCEL

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada "Davutoğlu’nu bir kerecik olsun Türkiye’yi kendisinin...

GÜNDEM

Geçtiğimiz yıl "AKP'de kirli işler var" diye görevinden istifa eden AKP Konya Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun MHP saflarına katıldı.

GÜNCEL

Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

GÜNCEL

Radikal Yazarı Murat Yetkin bugünkü yazısında "Neden MHP"nin cevabını aramış. İşte AKP'nin seçim stratejisini deşifre eden analiz;

GÜNCEL

Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bugün kendisine yönelik söylediği “Ne istiyorsun mübarek? Ne istiyorsun Allah aşkına?” sözlerine cevap verdi.

GÜNDEM

MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, AKP'den gelen bakanlık teklifini reddederken, Davutoğlu'nun teklif mektubuna yazılı olarak cevap verdi.

GÜNCEL

Ahmet Davutoğlu bakanlık teklifine gelen olumlu yanıt üzerine Tuğrul Türkeş'i arayarak teşekkür etti.

GÜNCEL

AKP ve HDP'nin seçim hükümeti hazırlıkları devam ediyor. HDP'ye önerilecek üç bakanlık hangileri ?