Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Ankara Milletvekili Şefkat Çetin, Aşure günü nedeniyle vatandaşlara aşure dağıttı. Çetin, aşure dağıtırken birlik mesajı verdi. Çetin, “Biz birliğimizden, bütünlüğümüzden vazgeçmeyeceğiz. Bu 76 milyonun ortak damak zevki.” dedi.

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Ankara Milletvekili Şefkat Çetin ve MHP milletvekili adayları Aşure Günü nedeniyle Kızılay Güvenpark’ta vatandaşlara Aşure dağıttı. Şefkat Çetin, eline kepçeyi alarak sıradan gelen vatandaşlara aşure dağıttı. Çetin, Aşure dağıtırken Aşurenin halkları birleştirdiğini vurguladı. Çetin, “Aşure, halkların birleşimi, 76 milyonluk Türk gıda olarak bileşimi, Anadolu olduğu gibi. Türk milleti kavramının gıda olarak birleşimi. İçinde her şey var. Anadolu olduğu gibi kültürel birliğin bir nevi göstergesi diyebileceğimiz bir ürün. Biz birliğimizden, bütünlüğümüzden vazgeçmeyeceğiz. Bu 76 milyonun ortak damak zevki.” diye konuştu.

Aşure günü nedeniyle dağıtılan aşureye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şefkat Çetin ve diğer MHP milletvekili adayları aşure dağıttı. Aşure kazanının başına geçen milletvekili adayları kaselere aşureleri doldurdu.

Editör: TE Bilisim