Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, "Değişik tuzaklar değişik senaryolar, fitne fesat, ayrıştırma, çatıştırma ve yıpratma kampanyalarıyla siyasi iktidarın dinamiklerini zayıflatarak, ülke zayıf düşsün ve bu hayallerinden bu hedeflerinden vazgeçsin istiyorlar. Niye? Bu hayalleri bu hedefleri Almanya'yı rahatsız ediyor. Bu hayalleri ve hedefleri İngiltere'yi, Fransa'yı, İsrail'i, şunu bunu rahatsız ediyor. Bu da normaldir, bundan da rahatsız olmamak lazım. Onların rahatsız olmasını, güçlü bir Türkiye'nin olmasını istemeyebilir. Hesabı kitabı tutmayabilir. Onları anlıyorum ama içeridekilerini anlamakta zorlanıyorum." dedi.

Müezzinoğlu, kamu-özel ortaklığıyla Akfen şirketine yaptırılan, 'Tekirdağ 480 Yataklı Şehir Hastanesi Yapımı Protokol İmza Töreni'nde konuştu.

"İçeride ve dışarıda fitne odakları, bu milleti dünya milletleriyle güçlü yarış içinde layık görmeyenler, hak eder pozisyonda görmeyenler, içte ve dışta tuzaklar kuruyorlar." diyen Müezzinoğlu, "Değişik tuzaklar değişik senaryolar, fitne fesat, ayrıştırma, çatıştırma ve yıpratma kampanyalarıyla siyasi iktidarın dinamiklerini zayıflatarak, ülke zayıf düşsün ve bu hayallerinden bu hedeflerinden vazgeçsin istiyorlar. Niye? Bu hayalleri bu hedefleri Almanya'yı rahatsız ediyor. Bu hayalleri ve hedefleri İngiltere'yi, Fransa'yı, İsrail'i, şunu bunu rahatsız ediyor. Bu da normaldir, bundan da rahatsız olmamak lazım. Onların rahatsız olmasını, güçlü bir Türkiye'nin olmasını istemeyebilir. Hesabı kitabı tutmayabilir. Onları anlıyorum ama içeridekilerini anlamakta zorlanıyorum. İçeride tuzak kuranları, içeride ayrıştıran, içeride çatıştıran, içeride fitne fesat üretenler, 'içeride millet için siyaset yapıyorum, halk için siyaset yapıyorum, milli duruşum var, bu ülkenin ulusal bütünlüğü var, bu ülkenin vasiyetleri var, hayalleri var, hedefleri var' diyerek siyaset yapması gerekenler bir bakıyorsun ki küçük hesapların veya arkasındaki güç odaklarının mahkumu gibi Türkiye'nin istikrarını, güçlü yolculuğunu bozan yapıların içinde, fitne ve fesadın içinde oluyorlar. Halbuki bu ülkenin yapacak çok işi var. Kat edecek önemli mesafeleri var. Merdivende çok basamaklar çıktık ama çıkılması gereken yere baktığımızda daha önemli basamakları yine çıkmamız gerekiyor. Dolayısıyla başarıyı milletle beraber yürüyüşte bulabiliriz. Başarıyı istikrarda bulabiliriz. Başarıyı milleti merkeze alan anlayışta bulabiliriz. Yoksa milleti bir birine düşüren, çatıştıran, ayrıştıran ve böl parçala yut taktiğinin peşinde koşanlarla uğraşarak başarı dinamiklerimizi zayıflatırız. Bu da hem kendimize hem millete kötülüktür. O nedenle önümüzdeki süreçte Türkiye sanayicisiyle, işadamıyla, girişimcisiyle, çitçisiyle, üreticisiyle… birlik ve beraberlik içinde gelecek hedeflerine yürümesi lazım." şeklinde konuştu.

Diğer konuşmaların da ardından Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, 'Tekirdağ 480 Yataklı Şehir Hastanesi Yapımı Protokolü'nü imzaladı.Cihan

Editör: TE Bilisim