Rahmi Turan, 7 Haziran seçimleri sonrası "PKK'nın partisi HDP ile niye işbirliği yapmadı?" diye MHP'ye saldıran ama "Erken Seçim Hükümetinde" PKK'nın siyasi taşeronu HDP iki bakanlık alınca da manşetten "TAYYİP, PKK'LI DEDİĞİ HDP İLE KOL KOLA SEÇİME GİDİYOR" yazan ve manşetin içini de "Şehitlerin kemikleri sızlıyor, bu millet sizi affetmez"  şeklindeki cümlelerle dolduran tuhaf Sözcü gazetesinin, tuhaf yazarıdır.
Sözcü'nün tuhaf yazarı Rahmi Turan, aklını MHP ve Lideri Devlet Bahçeli ile bozmuş durumdadır.
"AKP Anayasanın ilk dört maddesini değiştirecek" diye manşetleriyle AKP'yi yerden yere vuran bu gazetedir.
"AKP, yolsuzluk, rüşvet, hırsızlık batağına saplandı" diye manşetleriyle AKP'yi yerden yere vuran bu gazetedir.
"AKP, PKK partisi HDP ile işbirliği yapıyor, PKK açılımları vatana ihanettir" diye manşetleriyle AKP'yi yerden yere vuran bu gazetedir.
"Recep Tayyip Erdoğan tarafsız Cumhurbaşkanlığı yapmıyor. Hukuksuz adımlar atıyor" diye manşetleriyle Recep Tayyip Erdoğan'ı yerden yere vuran bu gazetedir.
Ama gel gör ki, bu konularda ortaya ilke ve ölçü koyarak, AKP ile koalisyon kurma davetine açık olduğunu söyleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye de saldırarak medya aklını kaybettiğini gösteren de bu gazetedir.
Ya bu gazetenin bu manşetleri samimi değildir. Ya da bu gazetenin MHP'ye özel bir alerjisi vardır.
Hele MHP'ye oy vermeyen, MHP'ye bir gün olsun destek yazısı yazmamış Rahmi Turan'ın MHP'ye yönelik çıldırmışlığını da bu gazete manşetinden izah etmelidir?
Yazarı manşetine, manşeti yazarına uymayan bu gazete kimlere hizmet etmektedir?
Gazetecilik camiasında Rahmi Turan denince akla ilk gelen, cinsel içerikli kadın fotoğrafları ve asparagas haberleri iken başımıza siyaset uzmanı kesilen Rahmi Turan'a bu gazetenin yayın yönetmeni kimse manşetlerine uygun köşe yazıları yazmasını tavsiye etmelidir.
Hatta ona demeli ki, "MHP bizim manşetlerde belirtiğimiz birçok konuda milletin, vatanın, toplumun yanında siyaset yapıyor. Senin bu takıntının sebebi nedir?"
Sözcü, kendi gazetesinin haberlerini, manşetlerini okumayan yazarlarıyla ciddiyetine yakışmayan bir haldedir. Yok, eğer "bu hali biz istiyoruz" diyorlarsa da milletle artık dalga geçmeyi bıraksınlar…
 
 
ÖNKİBAR YAZILARINI KİM YAZIYOR SENİN?
"Sen değil misin AKP <http://www.aydinlikgazete.com/haberleri/akp> her sıkıştığında sürekli imdadına koşup, "Tayyip'e bir şey olursa Türkiye batar" diyen?" yazıyor da yazıyor, aynı bu cümleyi yazıyor. Bu cümlelerle, sürekli MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi eleştiriyor. 2011 yılında Türkiye seçimden çıktıktan kısa bir süre sonra Recep Tayyip Erdoğan ameliyat masasına yatmıştı. O günlerde MHP Lideri Devlet Bahçeli "İstikrar vurgusu" yaparak, Recep Tayyip Erdoğan'a "geçmiş olsun" dileklerini iletmişti. Bu durum hem insani, hem sorumlu devlet adamı duruşu idi. Sanki beddua etmesi gerekiyordu, sanki iyi olmuş demesi gerekiyordu gibi saçma sapan yorumlar yapıyor.
Sabahattin Önkibar, Sözcü yazarı Rahmi Turan'dan daha beter haldedir. Çünkü Rahmi Turan gazetesinin manşetinden haberi yoktur, Sabahattin Önkibar ise kendi yazdığından haberi olmayan sözde yazardır. Daha öncede birçok konu da böyle davranmış ve yine ben "Senin yazılarını kim yazıyor?" diye sormuştum.
MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi bu konuda sürekli eleştiren Sebahattin Önkibar bakın kendi köşesinde 27 Kasım 2014 tarihinde bakın ne yazmıştı:
'Tayyip beyin 6 ay ömrü kaldı'
"Başlıktaki ifade bana ait değil...
Paralel devletin müritlerine aittir ve bürokrasiyi motive etme adına bu aralar her gün dillendirdikleri bir temennidir.
İlginçlik bu temennilerini bazı doktor raporlarına dayandırmalarıdır.
Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de en çok mahkemeye verdiği bir gazeteci olarak bu yapılanı ayıp ötesi olarak değerlendiriyorum zira ömrü veren de bitirecek olan da Allah 'tır.. Dolayısı ile F tipi örgütün bu belden aşağı vuruşunu siyasal İslamcı ahlakın rezilliği olarak kayda geçiriyorum..
Ancak heyhaaat bu propagandayı sürdürenlerden bazıları Abdullah Gül'ü başa geçirmek isteyen AKP'lilerdir... Evet AKP cenahında bile Erdoğan için gün sayanlar çoğalmaktadır. Bunun anlamı ise AKP'nin bir dava partisi değil menfaat güruhu olduğunun tescilidir.
Malum Tayyip Erdoğan bizim siyasi karşıtımızdır lakin karşıtlığın bir raconu var.
Biz duruşumuzu Tayyip Erdoğan'ın şahsi varlığına göre değil, ilke ve inançlarımıza göre tanzim ettiğimizden Erdoğan'ın ne zaman öleceğine endekslenmez, onun yaptıkları ile ilgileniriz."
***
Sebahattin Önkibar haydi sende şeref ve haysiyet varsa, "MHP Lideri Devlet Bahçeli gibi düşünmüşüz bu konuda" desene? Bu yazıyı kaleme sen aldıysan, başka yazılarla niçin Devlet Bahçeli'yi bu konuda eleştirebiliyorsun?
Sizin gibilerde hiç mi Allah korkusu yok?
Gerçi sizin gibilerin suçu yok, suç sizin gibi bir yazdığı diğerine uymayan yazıları yazanlara köşe açanlardır.