Mersinli kız, gün batımındaki romantik evlilik teklifine 'evet' dedi Mersinli kız, gün batımındaki romantik evlilik teklifine 'evet' dedi
Mersin'in Tarsus ilçesinin kurtuluş yıl dönümü nedeniyle yapılan ‘kurtuluş koşusu’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tarsus Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 27 Aralık Tarsus’un kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘kurtuluş koşusu’nun ödül töreni düzenlendi.

Tarsus Belediyesi Meclisi Salonunda düzenlenen törene Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencileri tebrik eden Başkan Kocamaz, amaçlarının insanların bir birini ötekileştirmeden sahiplenmesi; güler yüzle, hoşgörüyle birbirine yaklaşması olduğunu söyledi. Yarışmaya katılanlara teşekkür eden Burhanettin Kocamaz, “Ülkemizin her zamankinden daha fazla birbirine ihtiyacı olduğu bu günlerde sizlerin meseleyi sahiplenmesi ve hemşericilik bilinciyle bu işin içinde rol alması bizleri mutlu etmektedir. Yerel yönetimlerin ana gayesi sadece altyapı yapmak, yol yapmak, park yapmak değil, bütün hizmetleri ayrımsız bir şekilde kullanmak ve kullandırtmak. Tarsus’ta her geçen gün gelişen barış ve kardeşlik ortamı sizlerin geleceği için çok büyük önem arz etmektedir. Özellikle öğretmen arkadaşların bu kentteki birlik ve dirlik için verdiği mücadeleyi biliyoruz önemsiyoruz. Biz sizlere güveniyoruz, Allah hepinizin yolunu açık etsin diyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından 1200 metre küçük kızlarda M.Ramiz Asutay Ortaokulu, 1500 metre küçük erkeklerde Yenice Atatürk İlköğretim Okulu, 1500 metre yıldız kızlarda Ahmet Yesevi Ortaokulu, 2000 metre yıldız erkeklerde Ahmet Yesevi Ortaokulu, 2000 metre genç kızlarda Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve 3000 metre genç erkeklerde Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi takım halinde birinci oldu.

Dereceye giren öğrencilere madalya ile plaket verildi.

Editör: TE Bilisim