Vali Sonel’den Şehit Çocuğuna sünnet töreni.. Vali Sonel’den Şehit Çocuğuna sünnet töreni..
MHP Ordu ili Ulubey Ziraat Odası'nda İl Divan Toplantısını gerçekleştiren MHP Ordu İl Başkanlığı, Divan Toplantısı'nın ardından partiye katılanlara rozet taktı. İl Başkanı Cemal Enginyurt'un da katıldığı İl Divan Toplantısına ilgi hayli yüksek oldu.
MHP'ye katılan isimler arasında dikkat çeken simalarda vardı. Siyaset hayatına Doğruyol ve Anap gibi partilerde kurucu ilçe başkanlığı yaparak başlayan, daha sonra Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset hayatına devam eden Ulubey Şahinkaya Muhtarı Yüksel Güler'e de parti rozetini İl Başkanı Cemal Enginyurt taktı.
Partiye katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Güler, yaptığı kısa konuşmada, "Ben her ne kadar o partilerde görev yaptım ise de doğuştan ülkücü olduğum için, oralarda da ülkücü hareketin bekçiliğini yaptım. Bugün kendi camiam içerisinde olmak ayrı bir heyecan. İnşallah MHP'yi Ulubey'de birinci parti yapacağız" dedi.

İl Başkanı Enginyurt da partiye katılanlara teşekkür ederek, "İl genelinde partimize teveccüh gösterip geçiş yapan arkadaşlarımızın rozetlerini düzenlediğimiz bu tür toplantılarla takmaya devam edeceğiz. Ulubey'de gösterdi ki artık gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizim kimse ile küskünlüğümüz, kırgınlığımız, kavgamızda yoktur. Kapımız herkese açıktır. Bu düşünce ile sizlerde çalmadık kapı bırakmayarak, gece gündüz çalışacağınıza ve MHP'yi iktidara taşıyacağınıza eminim. Katılımların Partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Enginyurt, AKP'ye Ulubey'de fena çattı:
"Destek paralarını rüşvet olarak saklıyorsanız, yazıklar olsun!"
Aylık İl Divan toplantısınıUlubey İlçesinde yapan Enginyurt, Ulubey'in Ordu siyasetinde çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çekerek, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i ve AKP Ordu Milletvekili Fatihan Ünal'ı hedef aldı ve AKP'li Milletvekillerinin Ulubey'e sahip çıkmadıklarını söyledi.
"Ulubey her geçen gün AKP'nin zulmüne maruz kalıyor" diyen Enginyurt, kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Ulubey Devlet Hastanesini, kapanan Adliye'yi ve cezaevini gündeme taşıdı.

"AKP ULUBEY'İ DE BİTİRDİ"
Enginyurt; "MHP iktidarı döneminde bölge Hastanesi konumunda olan 7 uzman doktoru ile ameliyat dahi yapan Hastaneyi bugün kapanma noktasına getiren zihniyete yazıklar olsun." dedi.

"YAZIKLAR OLSUN!"
Çiftçiye verilecek olan destek paraları ile milletle dalga geçildiğini söyleyen Enginyurt şöyle devam etti: "Bakınız AKP'li Ordu Milletvekili Fatihan Ünal geçtiğimiz günlerde dedi ki, " Fındıkta destek devam edecek ve destek paraları köylünün ve üreticinin ihtiyacı olduğu zaman verilecek. " Ey Fatihan Ünal, köylünün ve üreticinin ne zaman paraya ve desteğe ihtiyacı yok. Doğru senin ihtiyacın yok. Ordu'da icra dosyalarında patlamalar var. İnsanlar borç girdabının içinde yüzüyor.
Sen AKP'li bir milletvekili olarak bir de kalkıp utanmadan sıkılmadan, " Biz destek paralarını ihtiyaç hasıl olduğu zaman, günü ve zamanı geldiği zaman ödeyeceğiz " diyorsun. Sizde ve sizin zihniyetinizde hiç mi Allah korkusu yok? Yapacağınız desteği bile rüşvetle insanlara reva görüyorsunuz."

"EMEKLİNİN DE ONURU İLE OYNADILAR"

Maliye Bakanı'nı da eleştiri oklarına alan Enginyurt, bakanın emekliler için söylediği sözlere sert tepki vererek şunları kaydetti: "Yine aklıma geldi daha geçen gün Maliye Bakanı çıkıp bu ülkenin emeklisinin onuru ile oynadı. Güya, emeklinin maaşı fazlaymış ona göre, dünyada en yüksek maaşı Türkiye'deki emekliler alıyormuş. İnsan da hiç utanma ve sıkılma olmaz mı?
MHP'yi Ulubey'de de birinci parti yapalım. Buradan Ulubeylilere söz veriyorum, siz teveccüh gösterip MHP'yi Ulubey'de Ordu'da hatta Türkiye'de birinci parti yapar iseniz. Hastaneniz yine Bölge Hastanesi gibi hizmet verecek. Kapanan adliyeniz geri gelecek. Hani Ulubey'de hiç suç işlenmiyor gerekçesi ile kapatılan Cezaeviniz de geri gelecek. Ve yine Ulubey'de biten, bitirilme noktasına getirilen hayvancılıkta, arıcılıkta hak ettiği yere gelecektir."
"KÖYLER BOŞALDI"
"AKP Türk Milletini sevmiyor" diyen Enginyurt, Başbakanı da hedef alarak boşalan köylere dikkat çekti.
Enginyurt, "Ben sık sık bu ilçeye ziyaretlere geliyorum. Boşalan köyleri gördükçe kahroluyorum. Ulubey'in en ücra köşesindeki bir köyde yaşayan insan orada anasının babasının mezarını neden terk etmek zorunda kalsın veya yaşlı anasını babasını orada bırakmak zorunda kalsın.
İşte günlerdir söylüyorum AKP ve AKP zihniyeti Türk milletini sevmiyor eğer sevseydi Güneydoğu'ya yaptığı hizmet kadar Karadeniz'e de hizmet yapardı. Ama bunlar Türk Milletini sevmedikleri için bizim insanımıza hizmeti de reva görmüyorlar" diye de konuştu.
Editör: TE Bilisim