Yandaş medya, yandaş firma, yandaş doyurma dönemi bitmeden halkın sırtından beslenenler devri sona ermez.

Muhafazakarlık elbette ama ferdi ve şekli hassasiyetlerden çok yetim malı yemeyen haram helal ölçüsü olan milletin hakkını gözeten yöneticilerle hasret sona ermelidir.


Bu hareket bu ülkede yediden yetmişe gençliğin ideallerinin, milli sevdalarının, gerçek vatan, bayrak, millet, din, devlet sevgisinin öğretildiği, yaşatıldığı otağdır, ocaktır, mekteptir. Türk milliyetçiliğinin, ülkücülerin kurucusu, efsanevi lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’in Türk milletine en büyük hediyesi ülkücülerdir. Ülkücüler Türk milletine musallat olmuş belaları defetmek için yaratılmıştır diyen Dündar Taşar, “Ülkücüler yaşayan şehittir.” diyen Arvasi hocamız gibi büyük dava adamlarının ruh ve mana ikliminde oluşturulmuş ham demirin dövülerek çelik haline getirildiği, Türk milletini sonsuza kadar yaşatan ve karşılıksız seven iradenin adıdır. Günlük kısır, politik hesapların; makam,mevki ve beklentilerinin adresi asla değildir.Bu hareket bu ülkeye milyonlarca yetişmiş insan vermiştir.

Bugün kurak toprağın suya hasreti kadar ülkücülerin ve yediden yetmişe Türk milletinin MHP’de toplanması, bu ihaneti ve kara bulutları dağıtması için şarttır. Ülkücülük vatanın, devletin, milletin, bayrağın, dilin, dinin birliğini bütünlüğünü korumak için yaşayan şehitlikse ülkücüler aynı safta olmalıdır. Zaten Allah yolunda olanlar yaşayan şehitlerle beraberdir. Bu ruh mana, samimiyet, birlik ve bütünlüğün adresi, safları MHP’dir.
 

Bu ülkede demokrasiyi nalıncı keseri gibi hep kendine yontan, kendilerini ölümsüz dayatanların yapmaları gereken şey, bu milletin evlatlarının önünü açmaktır. Yansız eşit adil dürüst seçim kanunları ile halk iradesini tabana yaymaktır. Analar ne evlatlar doğuruyor. İşte bu evlatları yıkama yağlama yalama ilişkilerine mecbur etmeden ortaya çıkarmayı Türkiye başarabilirse tek kişilik yönetim kıskacından ancak o zaman kurtulur.


Yarın bu dünyada yüz yüze bakacağız, mahşerde Başbuğ’un, şehitlerin, gazilerin yüzüne bakacak yüzümüz olmalıdır. Bu ülke bu kara bulutları dağıtacak; sonsuza kadar ülkücülerin asil dikleniş, şahlanış, silkinişi ile var olacaktır.