Ankara Tandoğan meydanı eşine ender rastlanır bir güne ev sahipliği, mitinge katılan herkes tarihe tanıklık etti.Bu miting bir duruşun diklenişin milli şahlanışın milli infialin resmidir.Bu mitingi ve verdiği mesajı iyi okuyamayanlar bunun siyasal sonuçlarına katlanmak bedel ödemek zorundadırlar.

 

Türk milleti Türk milliyetçilerinin öncülüğünde teyakkuz halindedir. Ülke geleceğine Tandoğan meydanında ülkücüler el koymuşlardır.Demokrasi kültürünü içselleştirenler bundan zerre miskal nasipleneler bunun gereğini yaparak bu küresel boyutlu milli kimlik operasyonunu bitirmeleri gerektiğini anlamaları için bundan daha etkili uyarı görevi ile karşılamazlar.

 

Milli irade esassa işte meydan işte millet işte haykırış bu sese ancak demokratik diktatörler kulak vermezler.Sürekli yüzde elli beş mağrurluğu yapanlar bu meydanların sesine irkilmeleri çıkılmaz sokaktan geri dönmesini bilmelidirler.Bölücü örgütün silahların ve kanlı terör olaylarının gölgesinde kanlı efendilerinin maşa ve dayatması ile bu ülkeyi oldu biti dayatmalara zorlaması millet vicdanına çarpmıştır.

 

Aslında dünyada eşine ender rastlanan örgüt muhataplığının normal şartlarda toplumda karşılığı yoktur.Öyle kahpe kalleş pusularla arkadan vurmalarla otobüs duraklarında bekleyen suçsuz insanları öldürmekle bebekleri katletmekle kendine muhatap bulması bu ülkede vicdanları kanatmıştır.Bu barış adlı narkozla devletimizden TC millet isminden Türk silinmesi milyonların tepkisini çığ gibi büyütmüştür.

 

Türk milleti demokratik tavrını ortaya koymuştur. Bunu sağa sola çekmenin ayak oyunları ile geçiştirmenin daha büyük tepkilere yol açacağı milli selin rahmet seli ile bütün engelleri aşacağını iktidarın dost düşman herkesin anlaması gerekir.Türk milletinin geleceği şehit gelmiyor duygusal kolaycılığı ile devlet otoritesi hiç bir kanlı cinayet şebekesi ile paylaşılamaz müzakere edilemez.

 

Bu enerji birikimi temiz bilgi elde edilmesi ile maşaların fark edilmesi ihanet odaklarına çark ettirir iktidarı çıkmaz sokaktan döndürür. Karartmalara tek yönlü şartlandırmalara rağmen arif olan feraset sahibi bu millet meydanları dolduruyor.

 

1978 yılında bu meydandan yükselen sesi kısarak darbe cunta heveslerine kapılanların şimdi artık esamesi okunmazken, bugün artık MHP dolu dizgin iktidara yürüyor.MHP gümbür gümbür geliyor. Mızrak artık çuvala sığmıyor.İlerleyen günler daha büyük gelişmelere gebedir.Bu milleti masallarla yalanlarla nereye kadar oyalayacaksınız?

 

Bu meydan bugün ülke sahipsiz değildir mesajını belleklere kazınırcasına ortaya koymuştur.Korkuya yılgınlığa gerek kalmadan toparlanma adresinin, teslim alınamayan son kalesinin MHP olduğu destanı Ankara da bir kez daha yazılmıştır.

 

Şu bir kez daha anlaşılmıştır ki MHP genel başkanının eline su dökemeyenler Devlet Bahçeli'nin devlet adamlığı tavrı karşısında mahcup olmuşlardır.Ülkücülerin kadifeye sarılmış demir çelik gibi iradesi tüm ihanetleri bozacaktır.

 

Sandıklardan MHP'nin tek başına iktidarına giden süreç başlamıştır.Bu gelen MHP'nin ayak sesleridir.Artık bu gelişin önünde hiç kimse duramayacak millet kendi evlatlarının iktidarı ile buluşacaktır.