Dershane sahiplerini rantçı soyguncu vurguncu sektör olarak karalamak itibarsızlaştırmak demokratik bir ülkenin başbakanına yakıştı mı? AKP ve Tayyip Erdoğan ülkenin önündeki en büyük engel haline gelmiştir.Genel evleri,kumarhaneleri,meyhaneleri, kapatma vaadiyle iş başına gelenlerin,dershaneleri kapatmaya çalışması, suçlaması tam bir siyasal fiyasko ahlak dışı iftira sınırlarına varmıştır.

Hiç bir dershaneci rantçı değildir. Haram para kazanmaz!
Bu Beyanların sahibini ve oy verenleri Allah'a havale ediyorum.
Ülkede kapatılması gereken , çözülmesi gereken yığınla sorunlar varken dershane sahiplerini aşağılık bir iş yapan olarak göstermek, ezmek ; insan onuruna yönetici ahlakına sığar mı?
İktidar gücünü, medya gücünü, kamu gücünü,orantısız ve insafsız biçimde dershaneleri günah keçisi yaparak kullanmak, ahlak dışı kurumlar göstermek ülkenin karşılaştığı en utanç verici günlerdir.

Uyuşturucudan beslenen
terör örgütü PKK ile, asker polis öğretmen bebek katledenlerle sarmaş dolaş olup onların kanlı ellerini tutan helalinden ekmek kazanan evlatlarımızı eğiten bir camiayla uğraşmak, insafsızca saldırmak başbakanının dili olmamalıdır. Böyle bir bilgi yoksunu ancak totaliter rejimlerde eşine rastlanır yöneticilik anlayışının toplumda kabul görmesi ülkenin ne hale geldiğinin göstergesidir.