GÜNCEL

1915 olayları: Talât Paşa’nın eşi Hayriye Hanım anlatıyor...

Sadrazam Talat Paşa'nın eşi konuştu, Osmanlıcı Murat Bardakçı'nın şok oldu, ekrandan da alamadı ve büyük sırlar ifşa oldu.. 15. Yy dan itibaren Osmanlı'yı Yunan ve Ermeni yönetiyordu dediğimizde bize kızan Osmanlıcılar izlesin! Hınçakların Erzurum'da kadınları camiye doldurup..!

1-Erzurum Vakası: Hamile kadınların karnını yarıp çocuklarını alıp süngüye taktılar...

Hdplilerin de bunlarla yüzleşebilmesi ümidiyle...!

2-Osmanlı'yı Yunanlar ve Ermeniler yönetiyordu dediğimizde öfke krizine girenlere arz ediyoruz..!

3-Gürültü, patırtının ortasında sükûnetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun! Bağışla ve UNUT!

4-Türkler cephelerde, Türkler Yemen'de, Türkler Fizan'da ölüp yok olurken, Yunanlılar, Ermeniler Marmara Denizi'nin kenarındaki köşklerde, Boğaz'daki yalılarda keyif sürüyordu ama yetmedi bu onlara...!

5-Ermeni yalanlarını ilk çürüten Prof. Dr. Bernard Lewis idi. Levis; İslam Tarihi ve İslam-Batı ilişkisi hakkında uzmanlaşmıştır. Ortadoğu hakkında uzmanlaşmıştı, Batılı uzmanlar arasında en çok okunanda Levis' tir. İşte Dünya'ya verdiği o büyük ders.

6-İşte Osmanlı'yı o dönem yöneten "AS KADRO" ! Bu kadronun kendi kendilerine soykırım yaptırdığına inanmamızı bekliyorlar..! Aklın olmayacakta inanacaksın..!

7- “Soykırım” yapacak devlet, her gittikleri yerde Ermenilere nüfus kağıdı çıkarır mı?... Savaş bitiminden sonra 18 Aralık 1918'de, Osmanlı tarafından çıkarılan geri dönüş kararnamesiyle Ermeniler evlerine döndü… Böyle “soykırım” olur mu?

8-Ermeni ve Tehciri üzerine çok sayıda önemli kitabı olan Prof dr Kemal Çiçek, karanlıkta kalan belgeleri bir bir çıkartıyor ortaya. Varolsun.