Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Bulgaristan'ın Sofya kentinde 26 Temmuz - 4 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 2013 Deafolimpik Oyunları'na (İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları) Üsküdar Burhan Felek Spor Kompleksi'nde hazırlanan İşitme Engelliler Karate Milli Takımı, madalyalar kazanmayı hedefliyor.

Deafolimpik Oyunları'na 16 branşta 186 sporcu ve yaklaşık 300 kişilik bir heyetle katılacak olan Türkiye hazırlıklarını tamamlayarak Oyunların yapılacağı Bulgaristan'ın Sofya kentine doğru yola çıkmaya başladı. Çalışmalarını Üsküdar Burhan Felek Spor Kompleksi'nde sürdüren İşitme Engelliler Karate Milli Takımı ise hazırlıklarını Perşembe günü tamamlayarak Sofya'ya geçecek. Sporcuların Olimpiyatlara hazır olduklarını ifade eden Milli Takım Antrenörleri, şampiyonadan umutlu olduklarının altını çizdi.

Dört yılda bir yapılması ve 2017 Deafolimpik Oyunları Türkiye'de yapılacak olması nedeniyle 2013 Deafolimpik Oyunları'nın önemine değinen Antrenörler, oluşturulan kadro ile 2017 yılında Türkiye'ye madalyalar kazandırarak Türk Bayrağını göndere çekmek istediklerini belirtti.

Editör: TE Bilisim