Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 AKP dünyanın her yanından adeta ülkemizle alay edilircesine izlenen boş barış hayali artık bu necip millete daha ağır fatura ödeme sınırına yaklaşmıştır.Yılların birikimi alın teri göz nuru kamu işletmeleri haraç mezat satılırken,ülke kaynak ve imkanları çarçur edilirken,öbür taraftan tarihi ortak hafızadan yoksun biçimde, batının destekleyip başımıza bela ettiği, haçlı şuuraltı ile yetiştirilen en alçak kaypaklık,kahpelik şerefsizlik birikimi kanlı cinayet şebekelerini başımıza musallat edilmiştir. Celladından aman dileyen, ondan medet uman mahkum gibi nerede ise aptal durumuna düşen ülke haline geldik.

Otuz bin insanını katleden katliam şebekesinden medet uman ve çözüm diye sarılan dünyada başka bir ülke var mıdır? Bu akıllılığı gösteren dahiler Allah aşkına başka hangi ülkeden çıkmıştır? Bu barış hayali boş bir avuntu ve PKK denilen taşeron şebekeye emperyalist leş kargalarına zaman kazandırmaktan başka pratik ne faydası olmuştur?Evet gerçekten bu hiç bir faydası olmayan kanlı kuru gürültüdür. Yüz ülkenin ülkemizde ve bölgede ajan barındırıp ellerini ovarken, ülkenin tek kişilik akıla, sokma ve zorlama akıla mecbur bırakılması, Türk tarihinin kaydettiği en ağır travmadır.Kendi yöneticileri eliyle milli kimlik tasfiyesi yapan,terör örgütü taleplerine göre kendi geleceğini tanzim eden ve deve kuşu rolünü ısrarla oynayan başka bir ülke var mıdır? Bölge ülkeleri birer kaynayan kazan, kan ve göz yaşına boğulurken, ülkenin güvencesi ordusu, tarihinde görülmedik bir psikolojik çökertme harekatına maruz ve muhatap bırakılmıştır.

Irak ve Suriye kanlı işgal süreçlerinde, paramparça edilip, istikrarsızlığa boğulup feryat ederken,zulüm sınır tanımayıp mazlumun feryadı göklere yükselirken, başkalarının kuyruğunda oyalanmak tam bir hayal kırıklığıdır. Irak ve Suriye'de akan kan ve gözyaşı milyonlarca insanın göçü ve kirletilen namuslar karşısında millet ve ümmet vicdanı rahat mıdır? Gerçekten başını yastığa koyan AKP temsilcileri rahat uyuyabiliyorlar mı? Olanlardan kendilerini de sorumlu tutuyorlar mı? Küresel emperyalist süreci iyi okuyamamak ülkeyi bölgede İsrail aktarmalı ABD,AB kuklası Barzani dışında tam bir yalnızlığa ve fiyaskoya sürüklemiştir. Aslında AKP politikaları ülkemizde ve bölgede iflas etmiş,açılım saçılım hayali artık kabusa dönüşmüştür. Ama makam koltukla ayakta kalmaktan başka şansı kalmayan AKP iktidarı uzatmaları oynayarak ülkeyi ateşe kaos kargaşa ve uçuruma sürüklemiştir.Artık iktidar istikrar değil istikrasızlık belirsizlik sebebidir.Ülke bir ana önce bu iktidardan kendini kurtararak yaraları sarmalı ve toparlanmalıdır.

Böyle devam ederse Irak,Suriye ve Libya örneklerinde olduğu gibi petrol ve yer altı kaynakları leş kargası haçlı batılılara bölüşülüp akacak, kan ve gözyaşı ağıtlar yakmak ancak bu toprakların insanlarının payına düşecektir. ABD,AB ve İsrail şeytan üçgenin elinde oyuncak olup, kurulacak PKK,Barzani ve Suriye kukla yapıları ile İsrail ve küresel emperyalistlerin payandası Kürdistan bu toprakların Kürtler dahil herkesin başının belası olacaktır.

Çöktükleri kaynaklarla, kurdukları kukla yapılarla, bitmeyen kanlı savaşlar, artık bu toprakların kanlı yazgısı mı olacaktır? Şehit gelmesini isteyen namert, şerefsiz ve alçaktır,bunu iftira ile dillendiren alçak oğlu alçaktır.Ama bu ülkenin sokaklarında, dağlarında, ovalarında, salonlarında ve geleceğinde Türk bayrağı olmadan hayal kurulmasına çanak tutanları, bölücülerin yolunu açan ve kilometre taşını döşeyen herkesi,ne tarih, ne Türk milleti, nede şehitler asla affetmeyecektir. AKP'yi içi bu boş hayale zorlayanları,belkide yabancıların dinleyip tespit ettiği, zaaflar üzerinden mahkumiyetleri,sözde barışı hala boş hayal ve hezeyan olarak göremeyen, doğu ve güneydoğuda ülkenin bir çok yerinde, devlete millete meydan okumaya devam eden, asla pişman olmayan, önce özerk sonra bağımsız Kürdistan peşinde koşanların, niyetini barış masalı ile gizlemek affedilmez hatadır. Bu kötü gidişatı görmeyen ve AKP ye oy veren, destek veren herkes ile iki cihanda millet adına görülecek hesabımız var.Yeter artık yeter! bıçak kemiğe dayanmıştır.AKP için kara sevdaya tutulanlar sevgileri gereği AKP'yi nadasa çekmelidirler.

Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim