MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!

"Bu bir dertlenme yazısıdır!
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmış derler ama benim bir yıl önceki bu yazıma bakarak gerçekten nur yağmış olmuyor mu? Ne yazık ki, Hamas-İsrail savaşı bir sonuç değil yüzyıllardır süregelen bir süreçtir... Bu olup bitenler karşısında biz Türklerin yapması gereken "iç cephe"yi bir kakafoniden kurtarıp sağlamlaştırmaktır.  "

Son cümlenin size tanıdık gelmesi lazım!

Bir Türkiye düşünün ki, ekonomik gücü nerede ise sıfırlanmış... Kapitülasyon benzeri uygulamalar almış başını gitmiş! Gün geçmesin ki kasıtlı (!) veya kasıtsız Londra tefecilerinden borç arandığı haberleri yapılmasın...

Üretim terk edilmiş ve ithalat cehennemine düşülmüş! Yani bayrak bizim ama ekonomi kimin durumu!

İşsizlik, umutsuzluk, asgari ücret köleliği can sıkıcı boyutlarda...

Demografik denge süratle aleyhimize değişiyor ve gelecek için tehlike sinyalleri artıyor...

Bunlara karşın biz kimi cumhurbaşkanı seçeceğimizi tartışıyoruz. Boyacı küpü misali bir kişi değişecek ve her şey düzelecek diye algımız yönlendiriliyor...

Dikkatimi çeken bir hususta; bu ülkede Filistinlilerin topraklarını Yahudilere para ile sattıkları ve sonradan vatansız kaldıkları hikayeleri onlarca yıldır her yerde anlatılıyor olmasıdır. Şimdi kimse sormuyor; "bizde topraklarımızı yabancılara satıyoruz sakın vatansız kalmayalım" diye! Hatta Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının bedeli 250 bin ABD doları ile bir gayrımenkul almak olmuş... Yani atalarımın kan dökerek kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nde, benimle 250 bin doları basıp vatandaşlık alan aynı haklara sahip... Deyyuslar, Filistinlilerin ahmaklığını konuşuyorda kendi ayağımıza bu örnek var iken sıktığımız kurşunları gören yok!

Bu anlattıklarım tam bir "kakafoni" içinde olduğumuzu gösteren örnekler!

Bu gidişe dur diyecek bir ortak akıl ve fikir yok mu? Nerede Türk Milliyetçileri? Onlarda mı, akıl ve vicdanlarını yitirdiler?

Nerede halkın içine düştüğü uyumsuzlukları ortadan kaldıracak önderlik yapacak Türk aydınları?

Nerede mimberlerde konuşacak millî din adamları? Yoksa onlarda mı, patrikhane gibi ABD ve İngiltere'nin güdümüne girdi?

Bu kakafoni sona ermek zorunda! Bunu gidermek için hepimiz sorumluluk altındayız. O nedenle üzerimize düşenleri yerine getirmeliyiz...

Yoksa bu uyumsuzluk yani kakafoni başımıza daha büyük felaketlerin gelmesine sebep olacak!!!

Türkiye'nin gidişatının sorumlusu bu kakafoniyi görüpte ses çıkarmayanlar ile bu gidişattan bana da bir pay çıkar mı, diye menfaatleri için bekleşenlerdir.

Özcan PEHLİVANOĞLU

Editör: Kerim Öztürk