Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 "Biliyorum ama 2-3 yıl önce köy enstütülerini İnönü niye kapattı dediğimde Truman doktrinini İnönü imzaladı dediğimde, İMF'ye dünya Bankası'na İnönü üye yaptı dediğimde general Marşal PLANINI İnönü kabul etti hatta NATO'ya İnönü müracaat etti dediğinde kızılca kıyamet kopmuştu.

Efendim neymiş tüm bunları hain Menderes yapmıştır diye biliyorlardı yani bilinçaltına öyle sokulmuş ...  Şimdilerde yine yazıyorum farklı yollardan anlatıyorum bu defa diyorlar ki; efendim İnönü yaptıysa bir sebebi vardır!! Savaş yıllarıydı!!.. Mecbur kalmıştır!! Stalin toprak ve Boğaz'lardan üs istemiş diyorlar!.., yani Nasıl ak partili arkadaşlar reis ne yaparsa yapsın bir bildiği var diyorlar!! 
İnönistler de aynı AKP'liler gibi davranıyorlar İnönü konusunda...

Ama bir şeyi öğrettik çünkü artık eskidi gibi Menderes suçlanmıyor bu konularla!! Menderes'in hatası yok mudur! Var tabi Adam hovarda zaten her şey meydanda yaşamış .. ama Menderes'in Rusya'ya yanaşmak istediği için ABD & İnönü ortak darbesiyle asılıp TSK'nın tasfiye edilip NATO'nun emrine verildiğini de yazıyoruz ... Yani ufak ufak öğretiyoruz...
En azından verdiğimiz kaynakları alıp okuyor araştırıyorlar. Buna da şükür... 

Bir süre sonra bomanti bira fabrikasından başlayıp yolsuzluklarına da sıra gelecek, Atatürk'üm İnönüyü Niye masasından kovduğunu da sıra gelecek ... Ama hele şu ülkenin ABD'ye bağlanma sürecini öğrensinler. 
Ulus devletten niye sapıldığını!! 
Yaşasın halkların kardeşliği ile Türk milletini halklara kimin Nasıl böldüğünü öğrensinler... Garbisleri de öğrendiler... Yavaş yavaş ama o

Bahtiyar AYDIN

Editör: TE Bilisim