LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı'nın çağrısı ile 15 Temmuz gecesi başlayan Demokrasi nöbeti dün de devam etti.

Kızılay'da dün sabaha kadar güvenlik güçlerine destek olmak için bekleyen esnaf, öğle saatlerinde Ankara Mobilyacılar Odası önünde toplandı. İstiklal Marşı okuyarak Siteler'de yaya ve konvoy halinde yürüyüş düzenleyen esnaf ve sanatkarlar, darbecilere karşı tüm esnafı sokağa davet etti.

Yürüyüş sonrası tekrar Mobilyacılar Odası önünde toplanan kalabalığa, Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı hitap etti. Taklacı şunları söyledi:

"Vatanımıza, devletimize yapılan bu menfur ve kalleş saldırıyı en ağır şekilde kınıyoruz. Tüm esnafımızı bu alçaklara dur demek ve bir daha bu cibilliyetsizliği yapma cesaretinde bulunamamaları için sokağa davet ediyoruz. Kapatın işyerlerinizi bugün birlik ve beraberlik günüdür. Bugün dil, din, ırk, mezhep, siyaset gözetmeksizin, Devletimizin yanında olma günüdür. Bir Ahi olarak Ahi Evran'ın açtığı yolda devletimizin bekası için tüm ahilerimizi, sanatkârlarımızı, esnafımızı ve milletimizi sokağa davet ediyoruz. Bugün mazeretsiz bizimle, devletimizle beraber olmayan esnafta problem var demektir. Biz şunun bunun değil Devletimizin yanındayız, hesabı millet keser, sandıkta keser, Darbecilere fırsat tanımayacağız, Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de demokrasi nöbetine katıldı.
Cihan

Editör: TE Bilisim