MHP’den gövde gösterisi MHP’den gövde gösterisi
 Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı E. Serkan Uysal, Kadınlar Gününü kutlamak için Antalya çarşı merkezinden bayanlara karanfil dağıttı. Büyük memnuniyetle karşılanan bu etkinlikte bayanlar teşekkür ederek tebriklerini bildirdiler.

Karanfil dağıtımından sonra açıklama yapan Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı E. Serkan Uysal, “Kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan anlam yüklü bir günün içindeyiz. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır. Ailesine katkı sağlamak uğruna nasır tutmuş elleriyle, şehit evladını vatan toprağına uğurlarken döktüğü gözyaşlarıyla, umudun hiç eksik olmadığı bakışlarıyla, duanın ve iyi dileklerin çağlayan gibi aktığı sözleriyle kadınlar milletimizin ruhu olmuştur.” dedi.

Sözlerine devam eden İl Başkanı E. Serkan Uysal, “Kadınlara uzanan kirli ve kanlı ellerin kırılıp atılması ve katillere hak ettikleri cezaların verilmesi için vakit geçirilmeksizin ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Kadınlara, yalnızca sözde kalan pozitif ayrımcılık iddiasında bulunanların; aymazlığı, gafleti ve tedbirsizliği suçun ve suçlunun üremesi için uygun bir ortam hazırlamaktadır. Unutmamak gerekir ki, demokrasinin uygulanmasını ve gelişmesini engelleyen etkenler ile kadın haklarının ihlal edilmesine yol açan hususlar bir ve aynıdır.” diyerek kadınlara yönelik yapılan şiddete ve ayrımcılığa dikkat çekti.

Son olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Uysal, “her şeyin en güzeline layık olan Türk kadınının Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Türk-İslam coğrafyasındaki kadınların ve bir ses bekleyen bütün hanımefendilerin bu anlamlı gününü tebrik ediyor, hepsini hürmetle selamlıyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim