Antalya Ülkü Ocakları Reyhanlı Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okuttu Antalya Ülkü Ocakları Reyhanlı Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okuttu
 Kemer’de gençlerin yoğun katılımı ile geçen toplantıya Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı E. Serkan Uysal ve İl Ocak yönetimi katıldı. Gençlerle uzun uzun istişarelerde bulunarak Kemer’deki gençlerin durumu değerlendirildi. Gençliğin daha iyi şekilde yetişmesi hususunda Kemer’de Ülkücü gençlerin örnek tavırları etkili olacağı hususuna vurgu yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı E. Serkan Uysal, “Ülkü Ocakları her yerde sloganıyla çıktığımız bu toplantılara Kemer’de genç arkadaşlarımızla buluşmaktan onur duyuyorum. Kemer’deki genç arkadaşlarımızın bu coşkulu toplantısı Kemer’de Ülkücü Hareketin duruşunu göstererek, bölgeye örnek bir gençlik teşkil etmektedir. Ülkücü Hareket olarak 2023 hedefine doğruna giden yolda eğitimli, kültürlü, ahlaklı ve geleceğin Türkiye’sini inşa edecek bir nesil yetiştirmek en büyük gayemizdir. Bu gayemizden vazgeçmeden Antalya’nın her yerinde örnek bir model olacak Ülkücü gençlerin yetişmesine hızla devam edeceğiz. Kemer gibi Antalya’nın önemli bir bölgesinde Ülkücü gençlere büyük görevler düşmektedir. Bölge gençliğinin yozlaşmasına karşı gösterecekleri örnek tavırlarla mühim bir rol oynayacakladır. Bunu da bugün burada toplanan genç arkadaşlarımızın başaracağına inancım tamdır.” dedi.

Editör: TE Bilisim