Antalya MHP İl, Yazıcıoğlu'nu andı Antalya MHP İl, Yazıcıoğlu'nu andı

Türk milletinin, bağımsızlık, hürriyet ve kalkınma ülküsünün sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93. yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Milletimizi yaşatmama konusunda ittifak halinde olan sömürgeci ve kanlı güçlere karşı hakkımızı müdafaa etmek için bu kutlu yerde inançlar, özlemler, tutkular, sevdalar ve hedefler bir araya gelmiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi her şeyden evvel, bağımsızlığa duyulan bağlılığın, esarete gösterilen tepkinin ve millet egemenliğine karşı vazgeçilmez sadakatin adı ve tanımıdır.

Milli varlığın mukaddes bir bütün olduğunun ispatı, parçalanamaz ve el uzatılamaz bir değer olarak bayraklaştığının teyit ve temini kutlu Meclisimizin başarısıyla ve garantisiyle cihana duyurulmuştur.

En karanlık günlerde, sarsılmak ve zaafa düşmek üzere olan milli iman buradaki inanç ve iddiayla canlanmış, nihayetinde de Ankara’da somutlaşan millet iradesinin rehberliğiyle zafer şafağı İzmir’de sökmüştür.

Zalimler, hainler, işbirlikçiler ve işgalciler ülkemizden kovuluncaya kadar, Büyük Millet Meclisi teyakkuz halini korumuş ve kutsallarımıza musallat olanlara karşı göğsünü siper etmiştir.

Milli mücadele yıllarında olduğu gibi bugünde, milletimizin vicdan ve dimağı; bölünmeye geçit vermeyecektir.

Sözde kimlik arayışında olanlar aradıkları ortam ve zemini bulamayacaklardır.

Zira 23 Nisan 1920; zedelenen, aşağılanan, hor görülen milli onurun dirilişidir. Türk milletinin tarih sahnesinde yeniden doğruluşudur.

Ve sevgili çocuklarımızın sahip oldukları ve ilerleyen yıllarda daha da artmasını dilediğimiz tarih şuuruyla, Türkçe sevgisiyle ve coğrafya bilinciyle; yarınlarda karşılarına çıkabilecek tehlikeleri rahatlıkla bertaraf edebileceklerine inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, egemenliğin aziz milletimiz tarafından kullanılmaya başlandığı 23 Nisan 1920 tarihinin yıldönümünün yeni bir doğruluşa kaynaklık etmesini temenni ediyoruz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kurucu kahramanları ve vatanımızın selameti için canlarını seve seve ortaya koyan muhterem şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Editör: TE Bilisim