Serik İlçemizde 3 aydır Ülkü Ocakları Teşkilatımız faaliyette bulunmamaktadır. Haberlerde ismi geçen şahıs ise 3 ay önce görevden alınmıştır. Tüm bunlara rağmen, Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Serik ziyaretlerinin ardından malum çevrelerce bu tür bir senaryo sergilenmeye çalışılmaktadır.

 

Haberde ismi geçen şahıslardan hiç birinin Ülkü Ocakları ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır. Faaliyeti 3 ay önce durdurulan ve kapalı durumda bulunan Ülkü Ocağı’mıza operasyonun nasıl düzenlendiğine de bir anlam verilememiştir. Emniyet yetkilileri de Serik Ülkü Ocaklarına herhangi bir operasyonun olmadığını ifade etmektedir. Maksatlı ve yanlı olarak Ülkü Ocaklarının ismi böyle bir olayda geçirilmeye çalışılmaktadır.

Palabıyık; 'MHP'yi Antalya'da iktidar yapacağız' Palabıyık; 'MHP'yi Antalya'da iktidar yapacağız'

 

Vatanımızın bölünmeye çalışıldığı, Milliyetçiliğin ayaklar altına alınma isteğinin açık açık ifade edildiği şu günlerde Ülkü Ocakları’nın dimdik ayakta durarak sergilediği vakur tavır, yandaş medyanın uşakları tarafından lekelenmeye çalışılmaktadır. Şunu herkes bilsin ki, bizler Türk Milletinin bağrından çıkmış, alnı ak, ülkümüzden bir adım sapmadan mücadele eden Ülkücü Türk gençleriyiz. Yandaş medya son günlerde Türk Milliyetçilerine gösterilen aşırı ilgiyi bu tür haberlerle gündem saptırıp göz ardı ettirmeye çalışmaktadır.

 

Ülkü Ocaklarının adını böylesi olaylarla gündeme getirmeye çalışanlara en iyi cevabı her zaman olduğu gibi tarih verecektir. Bize bu lekeyi çalmaya çalışanlarla hukuk mücadelemizi de başlatacağız. Biz onları unutmayacağız. Hakkımızı helal etmeyip, hesabımızı mahşerde bile sürdüreceğiz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Editör: TE Bilisim