AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı! AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı!
Seçim çalışmaları kapsamında Osmaniye'de bir salon toplantısında vatandaşlar ile buluşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İpek Medya grubuna yapılan kayyum atamasını sert sözlerle eleştirdi.

Bahçeli, "Türkiye'de kim olursa olsun, işsizliğin, yoksulluğun bu kadar yaygınlaştığı bir ortamda, ister 2, ister 3, ister 500, ister bin, isterse 100 bin istihdam yaratan, katmadeğer üreten her kişiye çok büyük bir hukuksuzluk, hırsızlık, yolsuzluk içerisinde bulunmuyorsa ona el koymak, kayyum tayin etmek, çok büyük bir hukuki hatadır" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na seslenen MHP lideri, "Sayın Serok Ahmet, Recep Tayyip Erdoğan'ın bir gün sözünün dışında kal da, Türkiye'deki mülkiyete, özel teşebbüse, her türlü üreten alanlara saygı duy, anayasal haklarını koru. Eğer arayacaksan, senin için çok kolay bulacağın, Recep Tayyip Erdoğan'ın bir havuzu var. O havuzun içerisine bir bak. Dolarla euro arasında yüzenlere bir bak. Ziraat Bankası'ndan, Halk Bankası'ndan, bazı bankalardan alınan kredilerle 3. havalimanını peşkeş çektiğin insanlara bir bak. Esas kayyum onlara gönderilmelidir" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim