Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 Çatı adayı arayışlarına ilk olarak eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'le başlayan ve daha sonra Süleyman Demirel'i ziyaret eden mhp lideri bahçeli son olarak dün TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret etmişti.
BUGÜN SAADET'İN KAPISINI ÇALACAK

Turlarını 30 Mayıs'a kadar devam ettirecek olan Bahçeli, bugün Saadet Partisi'nin kapısını çalacak ve "Kimi Cumhurbaşkanı olarak görmek istersiniz" diye soracak.

4 PARTİYİ AYNI GÜN ZİYARET EDECEK

Yarın ise Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti ve eski iktidar ortağı Demokratik Sol Parti'yi ziyaret edecek olan Bahçeli son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Daha sonra önerilen isimleri ve partilerin görüşlerini partisinin MKYK üyeleriyle paylaşıp ve son sözü söylecek olan Bahçeli, Cumhurbaşkanı adaylarının ismini kamuoyuna duyuracak.

KAPISINI ÇALMAYACAĞI 2 İSİM

Bahçeli'nin programında Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan  ve BDP-HDP adına Selahattin Demirtaş bulunmuyor.

ZİYARET TAKVİMİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye'nin siyasi birikimini ve Türk devlet geleneğini esas alan girişimleri sonucunda şimdiye kadar hayattaki sivil cumhurbaşkanları ve TBMM Başkanı ile görüşülmüştür. Sayın Bahçeli'nin temas turları siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla devam edecektir. Genel Başkanımızın bazı siyasi partilere yapacağı ziyaretlere ilişkin program şöyledir:

-Saadet Partisi 27 Mayıs Salı günü saat: 17.00
-Büyük Birlik Partisi 28 Mayıs Çarşamba saat: 11.00
-Demokrat Parti 28 Mayıs Çarşamba saat: 12.00
-Demokratik Sol Parti 28 Mayıs Çarşamba saat: 13.00
-Cumhuriyet Halk Partisi 30 Mayıs Cuma saat: 15.00
(CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki makamında)"

Editör: TE Bilisim