İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Batman Petrolspor Atletizm Takımı yeni sporcuları keşfetmek üzere okul elemelerine ağırlık verdi.

Petrolkent Mahallesi'nde bulunan 16 Mayıs Ortaokulu’nda elemelere başlayan Kırmızı-Beyazlı ekip ilk etapta 100 öğrenciye ulaştı. Elemelerde 1999-2004 tarihleri arasında doğan öğrenciler çeşitli branşlarda elemelere tabii tutuldu.

Okul müdürü Mehmet Ata Turgut’un izlemiş olduğu ve Beden eğitimi öğretmenleri Meryem Özyurt ile Serdar Döndü’nün nezaretinde gerçekleştirilen okul elemesinde geleceğin yetenekleri arandı. 10 branşta yapılan elemeler sonucunda dereceye giren 40 öğrenci Petrolspor antrenmanlarına davet edildi.

Salon sporları sorumlusu Murat Altunkaynak yaptığı açıklamada “İlimizde mevcut bulunan yeni yeteneklerin keşfi için antrenör arkadaşlarımızı görevlendirdik. Her sene geleneksel olarak okulu elemelerine ağırlık veren Atletizm takımımız eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte çalışmalarına başladı. Bu çerçevede ilk etapta daha önce çalışmış olduğumuz ve geleceğin yeteneklerinin çıkacağını tahmin ettiğimiz 16 Mayıs ortaokulu ile başladık. Gerçekten okul müdürü Mehmet Ata Turgut ve eğitimci arkadaşlardan büyük ilgi gördük. Spor’un gelişmesini sağlayan kulüp olarak kendilerine teşekkür ediyorum. Okul elemelerimiz hız kesmeden hafta sonları devam edecektir. Amacımız kulübümüze en iyi sporcuları bularak eğitmektir” dedi.

Editör: TE Bilisim