Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Çelik İş Sendikası Ankara Şubesi eski Başkanı Naci Bayanlı, MHP'den Mamak ilçesine belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

Naci Bayanlı’nın aday adaylığı toplantısına MHP İl Başkan Yardımcısı Fevzi Ergin, İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Gümüş, Avukat Fazıl Çağrı Kuş, İl muhasibi Rüştü Biçer, yönetim kurulu üyeleri Uğur Özkuyumcu, Abdullah Belen, Rahmi Kale’nin yanı sıra Mamak eski ilçe başkanları Orhan Uzun, Niyazi Tuncer, Mehmet Dertli, Hasan Doğan, Davut Özdemir, Yaşar Paça ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Doğum yeri Ankara'nın Çubuk ilçesi olan Naci Bayanlı, “Doğma büyüme Mamaklı olup; küçük yaşlardan itibaren Ülkücü hareketin içerisindeyim dedi. Bir dönem MHP Mamak ilçe başkanlığı da yapan Bayanlı, Mamak’taki tüm Ülkücülerin bir arada, el ele ,gönül gönüle vererek 2014 seçimlerini kazanacaklarına inandığını belirtti.

Naci Bayanlı, “Bayanlı Mamak’ın nüfusunun 558 bin olduğunu kaydederek,"İlçemizde standartlara uygun bir metre yol yok, sosyal alanlar yok, yağmur yağınca alt katları su basıyor. Spor tesisleri okullar ve sağlık hizmetleri yetersiz. Bizim zamanımızda bunların tamamı düzenlenecek’’ dedi.

Editör: TE Bilisim