Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maçın ilk yarısınI iyi oynamadıklarını ikinci yarı ise taktik değişikliği ile karşılaşmayı kazandıklarını söyledi.

Çalımbay, 2-0 kazandıkları Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada daha önceki konuşmalarında zorlu bir yola girdiklerini arkadaşları ile paylaştığını kaydetti. Sivasspor maçı öncesine kadar üç tane deplasman üç tane de evlerinde maçları olduğunu bunları çok iyi bir şekilde bitirmeleri gerektiğini dile getirdiğini ifade eden Çalımbay, "Sivasspor maçının zor bir maç olacağını biliyorduk iyi bir takım iyi oyunculardan kurulu bir takım şu anki puan durumuna bakmamak gerekiyor, gerçekten iyi iş yapacak bir takım zaten geçen sene de bunu gösterdi." diye konuştu.

Maçın ilk yarısı istedikleri oyunu oynayamadıklarını ancak ikinci yarıda taktik değişikliği ve yapılan hataları söyleyip bunu telafi edince herkesin daha rahat oynamaya başladığını ifade eden Çalımbay, "Çok iyi pasta yaptık, oyunu açtık ve özellikle bizim bu sene ikinci yarı maça giren arkadaşlarımız çok etkili oynuyorlardı, bugün de hem Perdiyel olsun hem Sinan olsun sonradan oyuna giren arkadaşlarımız gerçekten mükemmel işler yaptılar. Tita da buna dahil özellikle ikinci yarı mükemmel bir mücadele ettik iyi bir maç kazandık. Tabii bununla lig bitmiyor. Bizim ikinci yarıya iyi girmemiz için kalan beş maçtan çıkaracağımız en iyi puanı çıkarıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Benim için en önemli şey istikrar inşallah onu da sağlayacağız." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim