Ya bitmeyen kinle Haçlı seferi açtılar ya insan odaklı hayat süren Türk milletine karşı gayri Müslim unsurları ayaklandırıp devşirme yöneticiler ile içten yıkmayı denediler. Ya da etnik fitne ateşini yaktılar ama her seferinde küllerimizden yeniden doğduk.

Zira Türk esir olmaz uşak, köle, kukla olmaz. Acılar çektik ama yıkılmadık.

Çanakkale’de, Sakarya’da yenilmedik yenilmeyeceğiz!

Türk milleti kaybederse insanlık kaybeder.

Türk insanlığın insanlık onuru mahşeri vicdanı gelecek güvencesidir!

Çünkü biz ayırımsız insan için varız!

Kahpe, alçak, kalleş pusularda yüreklerimiz kor olup yansa da diz çökmeyeceğiz.

Huzurdan başka asla eğilmeyeceğiz. Zafer Türk milletinindir!

Mazlumların kanını emerek petrol, doğalgaz ve yeraltı kaynaklarına çöken çete sadece Türk’ü istemiyor, dost cephede ihanet doludizgin!

Sakarya’da yeniden diriliş destanı yazan Gazi Şükrü Şenel dedemin kutlu sancağını teslim aldım, orada yenilmedik hiç yenilmeyeceğiz!

Kurt yediği ayazı unutmaz unutturmayacağız. Bütün yaşananlar Türk’ün silinmez hafızasına kayıt edildi. İhanetin hesabını sormazsak namerdiz!

ABD, Rusya, AB ve İsrail terörist maşalarla birlikte bölüşüyor.  Garipler, mazlumlar ölüyor, şehitlerin temiz ruhuna dönelim ayağa kalkalım!

İdlip’de tuzağa düşürülüp PYDistan’la arkadan vuruluyoruz.

Türkiye Güney’den, Batı’dan iç ve dış ihanet kuşatması altında. Allah büyük!!!!!!!

Milletçe hiç kimseye kin husumet ve düşmanlığımız yoktur. Doğruyu ayakta alkışlar yanlışın karşısında elif gibi dik dururuz.

Ne robot ne kuklayız!

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

Türk milleti ve vatanı dünyanın en çok göç ve sığınmacı alan ülkesi etrafı yakanlar kör, sağır ve dilsiz dünyayı ayağa kaldırmak görevimiz!

Türkiye Suriye’de diz çöktürecek alçak bir kuşatmanın muhatabıdır.

Devletin ordunun sonuna kadar yanında olmalıyız!

Mazereti yok!

Ülke darda!

Öyle ihanet ve haksızlıklara uğruyoruz ki sırtımız yara pare darbeler vuruyorlar ama Allah bir nefes alma kapısı veriyor sınavımız!

Suriyeli bir milyon savaşma yeterliliği olan MUHACİRİN yurtlarını pyd (müşrik)’dan geri almak için cepheye gitsin biz ENSARlığımızı yaparız!

Zira Alemlerin efendisi Peygamberimiz (s.a.v)’in ashabı Mekke’yi müşriklerden almak için sefer düzenledi. Muhacirin vatanını ateist müşriklere teslim etmek değildir bu ancak mübarek kavramların içini boşaltmak anlamına gelir.

Milli direnç ruhunu mayalayan Çanakkale’de, Sakarya’da tekrar sahneye çıkan Mehmet Akif’in Çanakkale şiirindeki Bedrin aslanları ruhudur. Bu ruh ölümsüzdür. Her zaman sahneye çıkar zulüm arşa dayandı.

Allah bir çıkış kapısı gösterecektir inşallah!

Editör: TE Bilisim