Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP ile 5 tur istikşafi görüşmeler yapan AK Parti’nin heyetiyle Resmi Konut’ta bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti milletvekilleri Ali İhsan Arslan, Osman Can ve Taha Özhan’dan oluşan heyet hazırladıkları CHP raporunu Başbakan Davutoğlu’na sundu.

Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, ''Çok kapsamlı bir sunum yaptık. Süreci baştan sona tekrar anlattık. Arada sunumlarımız oldu. 3 çerçevede sunum yaptık iki parti arasında mutabakat görülen politikalar, anlaşmazlıklar ve üçüncü olarak da genel başkanların bir araya gelerek mesafe alınıp alınmayacağı şeklinde. AK Parti politikalarını ilgilendiren kısımları yarın kurula götürülecek. Pazartesi günü hükümet politikalarını ilgilendiren kısmı Bakanlar Kurulu'na sunulacak. Pazartesi günü Bakanlar Kurulu'ndan sonra sayın Kılıçdaroğlu’nu ve Haluk Koç’u saat 18.00’de Başbakanlık Resmi Konutu'na bekliyoruz. Kendileri de olumlu yanıt verdiler. Gelinen noktanın değerlendirmesi yapılacak. Davutoğlu ile birlikte ben de katılacağım.” dedi.


Sürecek...

Editör: TE Bilisim