Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..

          Atatürk'ün kurduğu CHP'nin tepesine basarak, PKK'nın uzantısı HDP ve DEM'e farklı yöntemlerle oy vererek, Mersin'de Akdeniz'de CHP adayı Nesibe Teker HAZİM'e de 2019 seçimlerinde Mersin halkının sevdiği, saydığı Sabit Yelkovan'a yapıldığı gibi çalışmaları engellenerek ve hatta oy vermeyip DEM adayına "Oy Ver!" çağrısı yaparak, Toroslar ve Türkiye'de pek çok yerde HDP/DEM mensubu kişileri belediye meclisi adayı olarak CHP listesinin en uygun yerlerine koyarak mı Türkiye kazanacak?
          Bu, Atatürk ve Türk millî Devleti karşıtı çizgi , tam bağımsızlık temelinde 1930'lu yıllarda en hızlı büyüyen bir Türkiye yaratan Altı Ok'un içinde ifade edilen devrimci ilkelere de, sık sık söz edilen"solculuğa", mazlum milletler dostluğuna da sığmayacaktır.
          MERSİN Toroslar İlçesinde CHP Belediye Başkanı adayı yapılan Abdurrahman YILDIZ, ".... Bana neler demediler ki. Afedersin, Türk diyen bile oldu. Hatta özür dilerim, Sünni Müslüman diyenleri gördüm." diyerek Atatürk'ün gurur duyduğu Türk kavramından duyduğu utancı, belki de nefreti ve ayrıca toplumun çoğunluğunu oluşturan Sünni İslam'a karşı husumetini açıkça ifade edebiliyor. Böylesi bir kişi, özellikle Toroslar İlçesi'nden aday yapılabiliyor.
          Akdeniz Belediye Meclis toplantısında "Ben, İstiklâl Marşı'nda ayağa kalkmak ve İstiklâl Marşı'nı söylemek zorunda değilim" diyerek CHP seçmeninin değerlerini de ayaklar altına alan HDP/DEM'li adaya CHP üst yönetimi, CHP'li, Atatürkçü seçmenlere nasıl "Oy Ver!" çağrıları yapabilecektir ki?
          Bu tutumun neresi Atatürkçülük Allah aşkına?
          Bu tutum açıkça, ABD'nin desteği ile ülkemizi bölmek isteyen PKK'nın Kandil'den yükselen yıkıcı ve bölücü çağrısına cevap vermektir.
          "Kent uzlaşısı", esasen CHP üst yönetiminin Kandil'in çağrısına uzanan eli oldu!
          Bu çağrı üzerine "Kent uzlaşısı" adı altında bu yolla seçilenler, elbette Atatürkçüler olmayacaktır!
          Bu tür bir yöntemle seçimi kazananlar, Atatürkçüler olmayıp Atatürk ve devrimci Cumhuriyet'e karşı İngiliz emperyalizminin desteği ile isyan eden bölücü ve gerici Şeyh Sait'in ve Seyit Rıza'nın  bugün de takipçileri olanlar, şer yuvalarından ülkemizi bölmek isteyen başta ABD emperyalizmi ve İsrail Siyonizmi'nden desteklenen güçler olacaktır.:"

Av. Izzet Uludağ!

Editör: Kerim Öztürk