ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Mobilya Komitesi, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret etti. Komite yönetimi, Doğru Anadolu Bölgesi ve sınır ülkelerini hedefleyen İpek Yolu Mobilya AVM’nin kurulması için Vali Altıparmak’tan destek istedi.

        ERGİAD Başkan Vekili Ahmet Altan, ziyarette yaptığı konuşmada, dernek olarak sektörel kümelenme faaliyetleri kapsamında projeler yürüttüklerini belirtti. Altan, bu çalışmalar kapsamında mobilya komitesinin yürüttüğü İpek Yolu Mobilya AVM'nin kurulum aşamasına geldiğini Altan, 50 girişimcinin bir araya gelerek kurmayı planladıkları Mobilya AVM’nin kurulması durumunda, diğer sektörlerde de benzer projelerin hayata geçirilebileceğini aktardı.

        Komite Başkanı Ebubekir Aksu, proje ile ilgili Altıparmak’a bir sunum yaptı. Aksu, Erzurum ve bölge iller için büyük bir önem arz eden proje için çalışma başlattıklarını ifade etti. Bölgedeki ihtiyaç analizi doğrultusunda üretici ve tüketicilere anket yapıldığına değinen Aksu, 3 boyutlu animasyon filmi ile proje canlandırılarak tanıtım faaliyetleri gerçekleştirdiklerini belirtti. Aksu, İpek Yolu Mobilya AVM'de müşterilerin ihtiyacı olan tüm mobilya, beyaz eşya, mutfak, halı, mefruşat, ev tekstili, aydınlatma aksesuarları, ofis mobilyaları ve banyo aksesuarı gruplarının satışını yapılacağını anlattı. Aksu, modern mağazacılık yapısına uygun Türkiye'nin ve Erzurum’un en seçkin markalarını bir araya toplayacağı bilgisini verdi.

        Vali Altıparmak, iş adamlarının bir araya gelerek memlekete faydalı projeler üretmesinin çok anlamlı olduğunu ve kurulması planlanan İpek Yolu Mobilya AVM’nin turizm sektörünü de canlandırabileceğini ifade etti. Altıparmak, projenin kurulması için gereken çalışmaların yapılarak desteklenebileceğini kaydetti.

Editör: TE Bilisim