24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
 Fenerbahçe yönetimi, Emmanuel Emenike'yi kazanmakta kararlı. Teknik direktör İsmail Kartal ile yapılan bir toplantıda Nijeryalı futbolcunun geçtiğimiz sezonlardaki performansları hatırlatıldı ve kalitesine dikkat çekildi. Mevcut haliyle zaten beklenen seviyede transfer teklifi almayacağı konuşulurken, Emenikenin istenen seviyeye çıkması halinde takımın vazgeçilmezlerinden birisi olacağı konusunda hemfikir olundu.
AZİZ YILDIRIM EL ATTI
Emenikenin devre arasını çok iyi değerlendirmesi isteniyor. Başkan Aziz Yıldırım bunu hem Nijeryalı futbolcuya hem de teknik direktör İsmail Kartala iletti. Kartal da oyuncusunun bir yandan fizik kondisyon durumuyla ilgilenirken öte yandan duygusal yapısı nedeniyle de kendisine adeta yaşam koçluğu yapacak. Deneyimli çalıştırıcının da yöneticilere “Başkanımız haklı. Kaybetmek kolay ama biz oyuncularımızı kazanma taraftarıyız” dediği öğrenildi.
SAĞ KANATTA YER ALABİLİR
Alper'in Mersin maçında sol kanattaki performansı, Sow'un da ileri uçtaki oyunu ve orta saha ile uyumlu görüntüsü, Emenike ve Webonun forma şansını zorlaştırıyor. Ancak özellikle Kadıköydeki bazı maçlarda çift san-trfor oynama planları ve Kuytın yerine sağ kanatta Emenikenin yer alması hedefi var. Fenerbahçe, son maçta hızlı futbola yakın bir görüntü sergilemişti. Nijeryalı da eleştiriler için, “Hızlı oynadığımızda gerçek performansımı ortaya koyarım” diye yanıtlıyordu.

Bügün

Editör: TE Bilisim