Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) 9. hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan Galatasaray, rakibini 81-48'lik skorla mağlup etti.

Baştan sona önde götürdüğü mücadele boyunca rakibine oyuna ortak olma şansı tanımayan sarı - kırmızılılar, bu sonuçla ligdeki 9. maçında 8. galibiyetini almış oldu.

Mücadeleye Sancho Lyttle’ın sayılarıyla başlayan Galatasaray, daha ilk dakikalardan itibaren kontrolü eline alarak ilk çeyreği 21-9 önde tamamladı. İkinci periyotta da sert savunmasıyla rakibine kolay sayı şansı tanımayan sarı - kırmızılılar, özellikle hücum ribaundları sonrasına yakaladığı ikinci şansı sayılarıyla aradaki farkı koruyarak soyunma odasına 33-18’lik üstünlükle girdi.

İkinci yarıda Sylvia Fowles’ın da devreye girmesiyle aradaki farkı 20 sayının üzerine kadar çıkaran ev sahibi ekip, final periyoduna 57-36’lık skor avantajı girdi.

Son çeyrekte ise sahne alan isim Ann Wauters olurken, Galatasaray bu oyuncusunun art arda pota altından kaydettiği isabetlerle 81-48’lik rahat bir galibiyet aldı.

Editör: TE Bilisim