Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 MHP İstanbul yıllardır aynı mekanda hizmet verir.Bu bina başlangıçta ülkü oacakları il başkanlığı olarak hizmet vermeye başlayıp bilahere MHP il başkanlığına dönüşmüştür.Bu binaya yıllarca giren bir parti mensubu olarak bu seferki ziyaretim farklı bir çehreyle bizi buluşturdu.Bu bir abartıdan öte gerçekten MHP İstanbula yakışır pırıl pırıl bina MHP nin tek başına iktidar hedefine uygun bir hedefle örtüşüyordu. Bu gurur verici tablo gelenleri bir aile sıcaklığı ile karşılayan kurumsal yüz ve fiziki koşullar için başta sayın il başkanı Mehmet Bülent Karataş ve ekibine teşekkür etmeyi bir İstanbullu olarak borç bilirim. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bu vizyonu ortaya koyan ideal ve Ülkü adamı sayın il başkanına bu marifet karşısında iltifat etmek yiğide hakkı teslim etmektir.Bu değişim ve heyecan MHP camiası ve şehir sakinlerine güven vermiştir.

MHP İstanbul'da bir büyük başarıyı özlemiştir.Yoğun yalan propaganda bombardımanı altında tutulan şehirde bu mekan inşallah hakikatin sığınılacak kalesine olacaktır.Çağın şartlarına cevap verecek ihtiyacı giderecek adres olacaktır. Gerçekten karanlık bir dönemden geçiyoruz. Açılım ve barış adlı narkozla etkisiz hale getirilen milyonlar küresel destekli etnik ameliyat alınmak üzeredir.İşte bu adres bölünmeye çalışılan yüce Türk milletinin milli uyanışının İstanbul'daki kalesi olacaktır. Kontrol altında tutulan,Yardım bağımlısı hale getirilen ile kendi iktidar ve himmetlerine mecbur bırakılan kitleleri bu ağır narkozdan ancak destansı bir tebliğ ve irşat faaliyeti kurtarır. İşte bu adresin lokomotif görevi yaptığı,bitmeyen enerji, akıtılan ter ve gözyaşı ile şehir inşallah ayağa kalkacaktır. Bize Anadolu'da biçilen kefenleri İstanbul'da yırtmaya başlayan efsane ruhun burada ayak seslerini duydum.

Tarih kültür,medeniyet ve dünyanın en büyük Türk şehrinde istihdam şehrinde rızk adresi olacağız.Onurlu yaşamak daha iyi hayat sürmek Allah'ın bizi Türk olarak yarattığı milli kimlikten gurur duymak anamızın ak sütü gibi hakkımızdır. Bu nimetleri ve kazanımları korumanın daha mutlu hayat sürmenin onurlu gelecek sunmanın adresi bu adrestir.İşte bu adresin kıymeti bilinmeli bu kutlu nöbetin yanında olmalı ve desteklemeliyiz. Her partiliyi bu harekete geçmişte mensubiyet duyan ve hizmet eden herkesi bu kutlu kıyama destek vermeye mübarek yürüyüşe katılmaya davet ediyoruz.Bugün artık birlik bütünlük kardeşlik Ülküdaşlık günüdür. Safları sıklaştıralım şeytana fitneye fIrsat vermeyelim. Tek başına iktidar yolu İstanbul'dan geçiyor. Bunun için bir nefer gibi sefere çıkalım. Bugün değilse ne zaman? İşte bu ayak seslerini duyduğumuz yeni büyük değişimle tek başına iktidar bir makam beklentisi değil özlemle beklenen ebedi var olma şartıdır. Değişimin ruhunun yanında fiziki koşulları pırıl pırıl ortaya koyan resim galerisini sizlerle haberalp sahifesinde paylaşmak istiyorum.

Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim