Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 MHP delegesi,yöneticisi,ilçe başkanı,il başkanı kim olursa olsun kendi sokağında cadde,mahalle veya köyünde Ülkücü milliyetçi hareketin parçası veya temsilcisi olmak, başbuğa, ülkücü şehitlere ve bu hareketi bize bırakanlara ve Türk milletine şeref sözümüzdür. Fanilere olaylara takılmayan,kişilere değil yüce ulvi mukaddes bir davaya inanıyoruz.Kendini değil hareketi bir yerle getrime önceliği dava adamı tavrıdır. Ülkücü harekete oy vermeyen, verdirmeyen ve yarın mahşerde şehitlerin başbuğun ve gelecek nesillerin yüzüne nasıl bakacaktır?

Ülkücüler hareketin tarihinde görülmedik bir kenetlenmeyi yaklaşan seçim öncesi tüm mensupları ile gerçekleştirmeye hazırlanıyorlar. MHP Türk milleti ile büyük buluşmayı gerçekleştirecek,kurulan tuzakları parçalayacak,biçilen kefenleri yırtacak bize benzetilen çakmalar ile kurulan tüm oyunları bozacaktır. Çünkü vatanın bağrına namertler hançer dayanmış,ihanet kök salmış,azgın kuduz köpekler korku salmaya devam ediyor.

Türk milletinin bütünlüğü,milli birlik ve beraberliği tehlike altındadır.Rengini şehitlerin kanından alan ay yıldızlı al bayrak sürekli olarak ya yakılıyor ya direklerden indiriliyor. Türk devleti yerine yeni kudurmuş köpek takımları millete meydan okuyor. Rengini Türk milletinin yediden yetmişe kanından alan kutsal bayrağa sahip çıkmak onu indiren kuşun bile yuvasını bozmak artık boynumuzun borcudur. Bugün küçük hesaplara,basit olaylara, küçük makamlara takılıp MHPyi itibarsızlaştırmak,fitneye alet olup oyuna gelenleri, musalla sonrası ağır hesap bekliyor.

Demokratik meşru ve fıtri hakkını bu hassasiyetle kullanmayan mazeretlere dolduruşa ve operasyonlara alet olanları çetin vebal bekliyor. MHP ve Ülkücü hareketle birlikte kendini tanımlayan ve andıran herkesin ağzından çıkanları kulakları duymalıdır.Ne başka MHP vardır,nede başka Türkiye! Gidecek peşinden koşulacak başka çıkar yol var mıdır? Milliyetçi Ülkücü hareketin göz bebeği MHP, başbuğun ve Ülkücü şehitlerin bize emanetidir. MHP nin kurumsal yapısına kötü çirkin söz etmek, şahıslar ve genel başkan üzerinden karalama, itibarsızlaştırma kampanyalarına alet olmak esef verici hüzünlü mazur görülmesi zor travmadır. Görüyor izliyor ve gurur duyuyorum ki özürlü kardeşim bile sandık görevlisi olmak için can atıyor.Biriken milli enerji milli refleks toka gibi muhatapların suratına patlayacak sonsuza kadar birlikte var olacağız. Selam olsun karşılıksız kutlu yolculuğa çıkanlara! Selam olsun karşılıksız sevda çeken yüreklere!

Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim